Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Progeszteront a ciklus hányadi...

Progeszteront a ciklus hányadik napján néznek?

Figyelt kérdés
Milyen intervallumokban kell menni vérvételre? Ha jól tudom ciklusonként 2szer vagy 3szor kell.

2013. okt. 15. 11:12
 1/5 anonim ***** válasza:
a 21. napi vérvételnél, tehát mindenképp ovu után. Ugyanis a több kis tüsző ami elkezd érni de rendes peteérs nem lesz belöle az átalakul sáratest hormonná, ez vastagitja a nyálkahártyát és segiti a beágyazódást késöbb pedig a terhesség megtartását. AKinek alacsony a progi szintje annak lehet ez az ok a sikekertelenségre, vagy a korai vetélésre.
2013. okt. 15. 11:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem a ciklus végén, talán a 25. nap körül nézték az összes hormont. A ref. tartományban minden ciklusrészhez meg voltak adva a normál értékek.

Amúgy úgy tudom, hogy a 3. (ez lehet + és - 1 nap is, azaz 2. és 4. is) és 21. napi hormonsort szoktak nézni (szintén pluszmínusz 1 nap eltérés lehet.)

Nekem a saját dokim azt mondta, hogy ahhoz, hogy kiszűrjük a legkisebb problémákat, 4 óránként kéne vért venni egy nap.

2013. okt. 15. 11:19
 3/5 anonim ***** válasza:

De ha az ovu középidőben van, akkor miért nem akkor

v. akörül nézik a progit? Meg mindenkinek másmilyen hosszúságú a ciklusa, vagyis attól is függ

2014. nov. 18. 09:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha pl. harminckét napos a ciklusom, akkor tizenvalahanyadikán lenne érdemes megnézni
2014. nov. 18. 09:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindenképp kétszer kell menni (legalább)
2014. nov. 18. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!