A ciklus melyik időszakában kell vérvételre mennem, hogy megtudjam, termel e a szervezetem elég progeszteront, illetve van e tüszőrepedésem?
Szia!
Mi 7 hónapja próbálkozunk és éppen mennem kellett a citológiát levetetnem akkor mondtam a dokinak,hogy nem jön össze a baba.Elküldött vérvételre,hogy megnézzük a hormonokat.Nekem 24 napra jön meg mindig,én a 17. napon mentem el,jövőhéten lesz eredményem.Nekem emellett még tejszerű váladék is jön a bal mellemből néha,ez lehet magas prolaktin szint,ami gátolja a teherbeesést!Remélem tudtam segíteni !:)
A progeszteron szint mérésére csak a 21. napi vérvétel ad jó eredményt a többi napon levett már nem, mert vesznek vért még a ciklus 3. 5. napján is de ebból mást néznek. :-)
Talán felmerűlt a gyanú hogy nincsen péd?
Köszönöm a válaszokat!
Az ovu mikroszkóp mutatja a pé-t és a mellem is feszül a pé vélt időpontjától a mensziig, de clostyval sem sikerült a baba és gyanakszom a tüszőrepedés hiányára, de holnap megyek is a dokihoz, így a vérvételből biztosabbat tudok végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!