Megnézné valaki a görbémet? Ovulációm volt, de tüszőrepedésem is lehetett? Az a baj hogy nem tudom beilleszteni ide már próbáltam de csak üres mező jelenik me g. A ciklus. Hu meg lehet nézni martika38 a jelszó tunderke Mit lehet leolvasni a görbéből?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 27. 08:45
1/7 anonim válasza:
szia!
Kár volt kiadni a jelszód és a nickneved!!!!
Inkább linkeld be! Nem akarok belepiszkálni!!!
2/7 A kérdező kommentje:
nem tudom mert belinkelem akkor jó és 5perc múlva üres mező lesz belőle.
2009. ápr. 27. 08:48
4/7 anonim válasza:
Sztem a 16. napon volt ovud, még bármi lehet belőle...
5/7 anonim válasza:
18. ciklusnap a leggyanúsabb peteérés napja szempontjából. Utána emelkedett a hőd és még tojásfehérjés nyálkát is tapasztaltál. Akkor volt nagyon valószínűsíthetően.
6/7 anonim válasza:
Ja és szerintem válts ovutesztet, milyet használsz? Nem véletlenül acont? Nekem az csinált így. Nem lehet ennyi ideig pozitív. Mert ha így lenne az hormonális problémát jelentene. De nekem csak a teszt volt túl érzékeny, és lehet neked is.
7/7 A kérdező kommentje:
ovulh tesztet használok a dokim ajánlotta , a klinikán is ezt használják. Felhívtam a dokim hogy miért tart ennyi ideig az ovulációm és azt mondta hogy valószínű hogy többszörös ovulációm van.
2009. ápr. 27. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!