18 éves vagyok 3 hónapja próballkozunk de semmi ( ( (mit tegyek? Nagyon szeretnék kis babát
Lehet hogy én gondolkozom rosszul,de a mai 18 éveseknek nemhogy fészkük,de életük sincs.Csak persze szüljünk egy gyereket az a legjobb megoldás ,állambácsi ad rá pénzt és dolgozni sem kell.
Én 18 éves koromban még a jövőmet alapoztam meg eszem ágában nem volt szülni.Tessék:26 éves koromra saját házat vettünk,mindenünk meglett és így vállaltunk gyereket.Jah és nem tudom feltűnt-e valakinek,hogy a kérdésében ő szeretne gyereket és ŐK szeretnének!!!
Magyarul kell neki egy gyerek pasifogásra,meg munka/iskolakerülésre.Semmi többről nem szól az egész,csak vannak itt akik naívan hisznek neki.Persze nem mondom hogy nincsenek kivételek ,mert biztosan akad olyan aki megcáfolja a szemléletemet,csak nyugodtan,de ez esetben nem erről van szó.
Egy értelmes,normális 18 éves aki igazából úgy érzi megérett az anyaságra,van egzisztenciája, az legalább megtanul helyen írni és helyesen kérdezni.Ami fontos, és nem utolsó sorban biztos lábakon áll a párkapcsolata!!
Utolso:
A ferj miert biztosabb, hogy nem hagyja el? Egy élettárs nem lehet megbízható?
+ hónap valóban semmi, de tehetsz érte.
Káros szenvedélyeket félre kell tenni, vitaminokkal ásványi anyagokkal feltölteni magatokat. Vannakl speciális erre való multivitaminok, amikben megfelelő arányban vannak a dolgok, pl folsav cink stb.
Valamint egy ovulációs nagyító is sokat segíthet. ha az van akkor pontosan tudhatjátok, hogy mikor is van peteérésed. Így nem kell erőltetve szexelni, ami amúgy sem jó. Aggodalmakat félre és fel a fejjel.
Sok nőnek teljesen máskor van a peteérése, sőt, még menstruál is a terhesség alatt, vagy csak szimplán vérzik. Az emberi test elég bonyolult. ;)
sandrachnologic: a férj már tett egy ilyen értelmű nyilvános ígéretet. Az élettárs még nem vállalta ezt. Ez azért különbség...
Hát, 200 éve ez egy tök természetes kérdés lett volna, ma azért én sem vagyok biztos abban, hogy a 18 év az már ideális kor a gyermekvállaláshoz. Házasság, biztos szakma már kipipálva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!