Teherbeeshetek ha két hónapja nem menstruálok?
Figyelt kérdés
Kb. Két hónapja próbálkoztunk először a baba projekten, abban a hónapban elis maradt elsőre a menszim, előtte mindig napra órára pontos volt még csak késni sem késett soha. Az orvos azt mondta nem lát terhességet, a teszt negatív. Nem találtak semmi próblémát. Szerintetek így teherbeeshetek vagy ha nem menstruálok akkor semmi esély a babára hiába próbálkozunk??? 24/L Köszönöm.2015. febr. 17. 05:06
1/8 anonim válasza:
mégcsak méhen kívüli terhes sem vagy? erre is van esély. a teszt ezt nem mutatja ki. de 3 hónaposan iszonyú rosszul leszel a fájdalomtól és irány a műtő.
2/8 anonim válasza:
Ha előtte ennyire pontos volt a ciklusod és pont most próbálkoztok babával, azért elég sanszos, hogy összefüggés van a kettő között. Először ezt kéne kideríteni...álterhesség?
3/8 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy mikor volt az utolsó mentsruációd, mikor voltál ultrahang vizsgálaton, és mikor teszteltél utoljára otthoni terhességi teszttel?
Az orvos nézetett esetleg vérből Hcg-t?
4/8 A kérdező kommentje:
December 5-én menstruáltam utoljára, uh-ra most csütörtökre kaptam időpontot. Vettek vért, az orvos azt mondta nem vagyok terhes. Vizelet minta is negatív lett. Érdemes igy próbàlkozni hogy nem menstruálok vagy semmi esèly így?
2015. febr. 18. 01:16
6/8 A kérdező kommentje:
Cisztát találtak.. 😞
2015. febr. 24. 12:47
7/8 anonim válasza:
Szedtél korábban fogamzásgátlót?
Ha igen, mennyi ideje hagytad abba?
8/8 A kérdező kommentje:
Nem szedtem sosem.
2015. febr. 25. 02:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!