Milyen tünetekkel jár az endometriózis? 2 hónapja bal oldalon egy helyen szúr az alhasam, és a derekam is az utóbbi időben fáj.
Lehet, hogy a korábbi műtét miatt érzel ott valamit.
Nekem is volt egy műtétem és azt mondta az orvos, hogy utána már, hogy ott megbolygatják a dolgokat, előfordulhat ilyen. Mint pl. ahogy fájnak az ízületek időjárás változásnál. Sokkal érzékenyebb lesz az a terület is mindenre.
Az endometriózis egyébként erős, nagyon-nagyon-nagyon-nagyon fájdalmas menstruációval jár. De szerintem a nőgyógyászati vizsgálaton kiderült volna, ha az a bajod. Gondolom, csináltak hüvelyi UH-ot.
Akkor nem lehet, hogy a beültetés miatt érzel valamit?
Elvileg nekem sincs most semmi bajom :) De egyébként megértelek, én is úgy vagyok, mint te, hogy ha érzek valamit, akkor félek, hogy kiújult. Régebben biztosan nem figyeltem ennyire ilyenekre. De most már sajnos mindig eszembe jut, hogy mi van, ha megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!