Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha egy ciszta kipukkan akkor...

Ha egy ciszta kipukkan akkor milyen tünetek jellemzőek?

Figyelt kérdés

Múlthéten igen heves alhasi fájdalmaim voltak 9.dpo-n.

Fetrengtem a fájdalomtól a földön 3-4 órán keresztül,és nagy mennyiségű híg csúszós nyákos folyásom volt.

Most kezdtem el olvasgatni hogy esetleg ciszta okozta.azóta csak időnként szúrkál a bal petefészkem környéke.Volt valakinek hasonló tünete?

Nagyon kétségbeestem,de csak holnap van orvosom,és akkor tudok menni.Ma kellett volna megjönnie is de még semmi jele nincs.Ez miatt késhet is a menstruációm?

2015. márc. 10. 07:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, akár késhet is. Attól függ hogy mi okozza, ilyen erős fájdalom normális esetben nem jellemző de orvos többet mond majd holnap.
2015. márc. 10. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!