Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciszta miatt mennyire kizárt...

Ciszta miatt mennyire kizárt a teherbeesés?

Figyelt kérdés
Decemberben a jobb petefészkemben kétrekeszes cisztát diagnosztizáltak. 7 hónapja szerenénk babát. Azt mondja az orvos, hogy nem kizárt a terhesség de amíg ciszta van annyira nem valószínű. Jövő kedden megyek vissza hozzá viszont most elég érdekes tüneteim vannak. Múlt kedden jött meg pontosan 28 napra és 3 napig tartott ahogy általában szokott. Semmi görcs nem volt az azért szokott lenni, viszont amióta elmúlt folyamatosan émelygek, most görcsöl a hasam mintha meg akarna jönni, és érzékenyek a melleim. Nem merem beleélni magam de előfordulhat hogy jövő kedden az orvos ciszta helyett mást fog látni? :)
2015. febr. 16. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem a bal petefészkem tele van cisztákkal. Azon az oldalon nincs peteérésem.

A jobb oldalon pedig félig el van záródva a petevezeték.

Azt mondta a doki, hogy várjunk 6 hónapot, hátha csoda történik, aztán lombik.

Elsőre összejött a baba.

14 hkm

2015. febr. 16. 16:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Az szép ;) gratulálok Boldog babavárást! Ha még pár napig lesz tünetem tesztet csinálok csak mivel múlt héten ugye megjött azért nem gondolok babára...
2015. febr. 16. 18:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt pár ciszta mindkét petefészkemen és a 2-ik próbálkozásra összejött a baba. Most már 26 hetes vagyok.
2015. febr. 16. 20:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor nincs veszve minden remélem nekünk is sikerül. Boldog babavárást :)
2015. febr. 18. 11:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Bizony nincs! Sok olyan dolog történik,amikre azt mondják,hogy lehetetlen,meg kicsi az esélye stb,de mégis megtörténik. Drukkolok,hogy sikerüljön! Köszi szépen!
2015. febr. 18. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!