17és fél éves vagyok 3 és féléve van párom és terhes vagyok, védekeztünk kiszakadt a gumi, hogy mondjam el anyának hogy megtartom? A párom dolgozik szeretnénk a babát mert nem szeretnék abortuszt!
Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 10:01
21/164 A kérdező kommentje:
Ja és nagyon is felfog nőni szerető családban tudod!
2010. febr. 15. 11:49
22/164 anonim válasza:
hmm, a viselkedéseddel, és a kommentjeiddel csak magadat minősited. na, mind1. amugy a terhesség alatt is termelődik sokfajta hormon, ugyh majdnem, h semmire nem mentél. sulid nincs, miből fogod eltartani? és szted a párod életed végéig veled marad? nem biztos, főleg most, h terhes vagy. ő legalább tudja? vagy anyukád fizetéséből akarsz élni? később meg minimálbérért dolgozni, mert felelőtlen voltál, 1 x? csak sajnálni tudlak. sokkal nagyobb a gond most, h nem vetted be, mint ha megtetted volna. max. pár napig szédülsz, vagy mittomen, nekem se okozott semmi mellékhatást. de hát, felelőtlen voltál. akkor most szülj gyereket. szanalmas.
23/164 anonim válasza:
ja, olyat nem mondtam, h ribanc vagy.. de aki 14 évesen már szexel. hát bocs, azokról nincs jó véleményem. :))
24/164 A kérdező kommentje:
ja 14 évesen tudtam felelőteljesen viselkedni! mert nem 15 éveskoromra lett gyerekem hoppá
2010. febr. 15. 12:13
25/164 anonim válasza:
hoppá.. de akkor se akkor kell kezdeni. mind1. mostmár szülnöd kell.
26/164 A kérdező kommentje:
Nagyon gyerekes vagy!!!Nem én hanem te!!Mert itt vitatkozol na mindegy én engedek tudod okos enged szamár szenved!!!Én a te kommenteidre nem irok akármit is irsz
2010. febr. 15. 12:17
27/164 anonim válasza:
ne irj. ki kért erre? én csak leirtam a véleményemet. nem tudom, ki a gyerekes.. nem tudod elfogadni, h nem veregetunk vállon, h " ez az, igy kell ezt, 17 évesen szülni ". attól nem leszel felnőttesebb, ha már 14 évesen megk.ratod magad.
28/164 anonim válasza:
Egyszerűen menj oda anyudhoz és mondd el neki őszintén,hogy mi történt. Biztos meg fogja érteni. Az pedig, hogy a pároddal megbeszéltétek, hogy megtartjátok és támogat is az egy nagyon jó pont. Nem sok ilyen férfi van a mai világban. Légy bátor. És ne aggódj. Meg fog oldódni a problémád.
29/164 A kérdező kommentje:
Köszönömaz utolsónak erre vártam aki nem azért jön fel hogy kissza a másikat hisz nem kunyeráltam!Amugy mikr összejöttem a barátommal 5hónap után feküdtünk le és nem bántam meg de gondolom apácák is vannak!
2010. febr. 15. 12:32
30/164 anonim válasza:
Ne bántsátok, mert a baj már megvan, A 72 órás tabiról már felesleges is beszélni. Nekem az lenne a kérdésem, hogy a párod hány éves? Van-e állandó keresete? Az ő szülei tudják-e, hogy terhes vagy? Ő hogy állt hozzá, mikor megtudta? Írd le nekem, kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!