17és fél éves vagyok 3 és féléve van párom és terhes vagyok, védekeztünk kiszakadt a gumi, hogy mondjam el anyának hogy megtartom? A párom dolgozik szeretnénk a babát mert nem szeretnék abortuszt!
Nagyon hülye vagy némber, az ilyen nőket azonnal el kéne köttetni, nehogy a selejtes génállományát továbbadja.
17évesen ennyi ésszel...Ráadásul még oda is írod, hogy 17 és fél éves...
LOL ilyet a 12 évesek szoktak mondani, amikor mondják nekik a szüleik, hogy még túl fiatalok 12 évesen. "Jajj' de anya, én már 12 és fél éves vagyok!!". Szánalom vagy.
K.A. 17/F
Szia!
Az abortusz sem megoldás, mivel lehetnek szövődményei, szóval, aki azt írta, hogy nem veszélyes, nagyon téved! Az mindig is veszélyes marad! Sajnos! Mivel "kiszívják" a magzatot, utána maradnak vissza szövetek, és azokat ki kell kaparni, így a méh falát (ha szerencsétlen az orvos) ki is "lyukaszthatják".
Én védőnőként dolgozom, és ilyenkor ugye nekem a baba mellett kell letennem a voksom.
De ha mégsem szeretnéd a babát, akkor irány a Családvédelmi Szolgálat. Mondjuk ott is védőnők dolgoznak, úgyh elejébe az abortusz ellen fognak beszélni, meg hagynak döntési időt, és ha akkor is lemond róla az anyuka csak akkor engedélyezik az abortuszt.
Mindkét út nagyon nehéz.
Ami anyukádat illeti, mielőbb mond el neki! Szépen fogalmazd meg, pl. anya, vmit szeretnék elmondani neked: úgy néz ki, terhes vagyok. És a többi jön magától.
Szóval bszéljétek meg a családdal és úgy (talán) könnyebb lesz. De tényleg gondold át, amit a többiek is írtak: munka, anyagi háttér.
Sok sikert kívánok!
23/Nő
Köszönöm a válaszokat legfőképp az utolsónak!
Az én anyukámmal amugy mindent meg lehet beszélni és nem is olyan kishülye vagyok aki felelőtlen mert én érzem a dolgok sulyát!
Nem szeretném elvetetni és kész nem is fogom nem is akarom a kérdésem nem az volt hogy elvetessem- e vagy sem hanem hogy milyen formában mondjam el anyukámnak!
Szerintem ha szerető odaadó családban nő fel akkor senkinek semmi köze ahoz hogy megtartom vagy sem!
Elvileg indneki elitéli azt akik bántják a gyereküket megfolytják eltitkolják és megszülik egy pottyantós wcébe stb de én nem ilyen vagyok!Van párom több mint 3 éve nem ugy csináltattam fel magam hogy egy jötment idegennel a diszkó férfi wcéjébe szóval akik eltélnek ők nézzék meg magukat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!