Ha spermavizsgálat oké, egészségesek vagytok, akkor mikor sikerült spontán teherbe esnetek?
Köszi Neketek!Én is szoríto oda !
Amúgy nekem is van 2 gyerekem az előző házasságomból.Mostani párommal szeretnénk közöset--neki sajna nincs--,és idáig semmi:(
Még nem voltunk spermavizsgálaton,mert nem volt idő elmenni,de megbeszéltük,hogy jövőhéten soert kerítünk rá.
A beualó már 2 hete megvan,de a sok meló....
Szóval kíváncsi vagyok,hogy a spermaeredménye milyen lesz a páromnak,mert ha minden oké vele,akkor nem tudom miért ne akar jönni a baba?De látom ezzel nem csak én vagyok így egyedül,sajnos.
Amúgy ha van /vagy lesz valami gond akkor adnak rá valami bogyót amivel már jó lehet majd az eredmény?(de azért remélem minden oké lesz).
Remélem minden oké lesz Nálatok,és most már jönni fog a kis pocaklakód!Hidd el,lesz baba,csak lehet valamiért úgy látta,hogy most még nincs itt az idő rá,de jó úton haladtok,hogy jöjjön!
Nagyon szorítok,hogy legalább Nektek sikerüljön!
Valahol egy cipőben járunk ám...
Én is megyek átjárhatóságira,a doki azt mondta altatásban végzi.
De a 25eft az a műtét ára volt,vagy annyit adtál a dokidnak?
Csak tudjam mire készüljek.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!