Lehetek terhes?
Vagy esetleg semmi komoly?
Miért kell 3 naptól világgá menni? Az se kóros, ha időnként kimarad egy-egy vérzés (mondjuk évente).
Ha terhes lennél, bőven a 14-15. héten tartanál. Esélytelen.
Csinálj egy tesztet! Nem egy embert ismerek, aki 3 hónapig menstruált, és csak utána maradt ki a vérzés, akkor vált neki gyanússá a dolog, és mikor elment dokihoz hanyatt vágta magát...
Nekem a 10év alatt soha de soha egyetlen egyszer sem maradt ki a vérzésem, pedig gyógyszert is szedtem, abbahagytam...újrakezdtem, majd megint abbahagytam... Mindig pontos volt, csak most maradt ki amikor is pozitívat sikerült tesztelnem.
Persze, tudom! Vannak nők, akik már sokkal régebb óta menstruálnak, meg ezer egyéb oka lehet annak, ha valakinek kimarad, de szerintem 10év sem kevés idő, és mindig pontos volt a havim. Talán egyszer fordult elő az, hogy késett 1-2napot, és kb. kétszer az, hogy 2-3nappal hamarabb jött meg.
Jah és még valami! A kimaradt menstruációm előtt nekem minden tünetem megvolt, csak a volt a furcsa, hogy jóval enyhébbek a görcseim, és nagyon rövid ideig tartanak.
Egyébként szeretnétek babát?
Eddig mindig óramű pontossággal jött meg...
Én is hallottam már ilyet, hogy az első 3 hónapban megjött, aztán maradt el. Ezért vagyok kissé beijedve.
Van egy 16 hónapos kislányunk, egyelőre nem szeretnénk testvért. Szoptatni 6 hónapos kora óta nem szoptatom, tabit szedek. De vele is tabi mellett estem teherbe. Igaz, nála már az első menzesz kimaradt...
Hűha! A fog. gátló nekem is napra pontosan (majdnemhogy órára pontosan) beállította. Megint csak azt tudom mondani, hogy tesztelj!! :)
Minden terhesség más, nem lehet tudni, lehet mégiscsak jön a kistesó! :)
Írd meg majd az eredményt!
Kettes voltam.
Hétfőig várok, aztán tesztelek. :)
Köszi kettes! :) Megírom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!