S. O. S. Így mennyi az esélye a terhesség?
A barátommal ma lefeküdtünk, védekeztünk, de amikor húztam le az óvszert 1-2 ujjam véletlen hozzáért a pénisze végéhez. Nem tűnt spermásnak, inkább csak átlátszó "nedv" volt rajta. Az ujjam megtöröltem egy zsepibe, aztán ugyanazzal a zsepivel megtőröltem a hüvelyem de sajnos nem biztos hogy a másik oldalával. Erre mindig nagyon figyelek, de most valahogy elkerülte a figyelmem, úgyhogy eléggé aggódom.
A menstruáció 1-2 nap múlva esedékes (max 3), szerintetek így mennyi a terhességre az esély?
Csoda lenne a terhesség, nyugi.
Amúgy nem vagyok büszke rá de menzesz előtt 2-3 nappal sose használtunk óvszert de még megszakítást sem. Tudtam, hogy nem lehetek terhes. Tegyük hozzá, hogy ha csoda történt volna se baj, azóta már terveztük is a babát és úgy sikerült összehozni hónap közepén.
Sziasztok, köszönöm mindenkinek a választ!:) Kicsit megnyugodtam.
Utolsó, neked meg gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!