Száradási csík vagy halvány pozitív? 4 napos késéssel
délutáni pisiből?
21/29 A kérdező kommentje:
Szia! ft4 16,2pmol/L az ATPO 10,0/ml alatt. Kedves utolsó, köszi a jókívánságot! :)
Én megkérdeztem pozitív teszt után a pajzsmirigy dokimat, hogy most akkor mikor is menjek hozzá és a válasz az volt, hogy még a héten. Mindegy, hogy a nőgyógyász csak 2 hét múlva fog látni. És igaza is volt, mert jól összekavarodtak a hormonjaim már a terhesség legelején, változtatni kellett a gyógyszeremen.
2015. márc. 4. 15:18
23/29 A kérdező kommentje:
Most végeztem a dokinál csak megvastagodott, 9 mm-es méhnyálkahártyát látott. Ebből lehet bármi. De szerinte a tesztem negatív. Akkor is lehet pozitív ha ő rápisil. Hmm.. Teljesen elvette a kedvem. Ha nem jön meg két héten belül akkor menjek vissza. A thiroxinomat, ha véletlenül terhes lennék akkor 100-nál tovább nem emelik. Szóval az most jó. Hát nem tudom :(
Hát mi ne mondjak érdekes orvos. Érdekes én is csináltam sok tesztet és mégse volt mind pozitív. Ezek a tesztek már elég jó, ritkán van fals eredmény. De ha ilyen jól felkészült, legalább labort kért? Az már biztosabb mint pisi teszt.Lehet korai még és nem látni, de a labor az tuti. Ne csüggedj, várj vele, és ha nem kért kéress labort, ne hagyd magad.
2015. márc. 4. 20:35
Szia! Ne idegeskedj ezen! Ha később volt a a beágyazódás akkor lehetséges, hogy még nem lát semmit. Én a kislányomnál nemvárt napján teszteltem pozit és rá 2 hétre mentem orvoshoz, és akkor még nem volt szívhang csak pulzálást látott a doki. Pedig azt hittem, hogy ilyenkorra már elég nagy lesz a babóm és lesz szívhang is,de rá 1 hétre visszamentem és akkor már akkora volt, hogy látszott keze lába és halottam a pici szívét. Szóval várj még és menj szerintem másik dokihoz!
2015. márc. 5. 08:30
26/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Csak nem hagyott nyugodni amit az orvos mondott, hogy a tesztem negatív. Tegnap csináltam délután még egyet. Ez X-epil, az első az Expect volt. Háát.. :D
Később foganhatott.. :)
[link]
27/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat! Remélem minden rendben lesz!
Ha az orvos is tud ilyet produkálni az ő pisiével, az nem semmi.
Gratulálok és boldog babavárást.
2015. márc. 6. 09:04
29/29 anonim válasza:
Lehet ez most divat a dokiknál higy teszteket pisilnek XD. én Ugyanilyen helyzetben voltam mindt te csak én két hete voltam dokinál. Akkor nekem is csak megvastagodást látott, mondjuk nekem azt mondta hogy csinálja tesztet és ha az azt mutatja higy terhes vagyok akkor valószínűleg ugy is van mert ezek a tesztek már hamarabb kimutatják a babát mint hogy ő látna valamit.
Azóta nekem már erősebb a második csík mint a kontrol csík. Ugyhogy ha az xepil azt mutatja hogy terhes vagy akkor az is vagy. Főleg hogy neked is azért elég erős 😁. Boldog babavárást
2015. júl. 4. 11:36
Kapcsolódó kérdések: