Száradási csík vagy halvány pozitív? 4 napos késéssel délutáni pisiből?
Figyelt kérdés
2015. márc. 4. 08:29
12/29 A kérdező kommentje:
Folyamatos megjön érzésem van, többnyire jobb oldalt fáj a hasam. A melleim is fájnak de nem úgy mint menszi előtt. Kíváncsi leszek...
2015. márc. 4. 09:26
13/29 anonim válasza:
ez egyértelmű pozitív. :)
De ha rám hallgatsz, ne tesztelj többet.
Most ez egy új divat lett. Mindenki többször tesztel, aztán hülyére stresszelik magukat, ha az egyik teszt halványabb lesz, mint az előző.
Terhes vagy, hurrá! Ha nincs vérzés, görcs, akkor ráérsz 2 hét múlva elmenni dokihoz. :)
17 hkm
14/29 anonim válasza:
Nekem teljesen pozitívnak tűnik...
15/29 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van,nem is csinálok többet. A kora tünetek megvannak most már csak az orvos véleménye kell. Viszont nem tudom mikor menjek mert pajzsirigy alulműködésem van. Nem kéne emelni a gyógyszeradagom? Most 100-as Thiroxint szedek, napi egyet. Az endokrinológus csak szerdánként rendel. Remélem nem lesz baj jövő hétig....
2015. márc. 4. 12:05
16/29 anonim válasza:
Ilyenkor szoktak emelni az adagon, minél előbb menj el, ha teheted, még ma, hiszen vérvétel is kell, és annak is meg kell várni az eredményét. Vagy mikor voltál utoljára vérvételen?
17/29 A kérdező kommentje:
Január elején voltam vérvételen és február elején kontrollon. Akkor a TSH 2,88 volt. Így lett emelve a gyógyszerem. Köszönöm a tanácsot, még délután elmegyek dokihoz..
2015. márc. 4. 13:33
18/29 anonim válasza:
2,88-ra 100 gyógyszert szedsz? Mennyi az fT4-ed és az ATPO-d? Bocs, hogy így kérdezősködöm, de nekem a 4,2-esre alig akarta az orvos felírni a 25 mg-set.
20/29 anonim válasza:
Ez szép pozi, keresni sem kell. Menj minél előbb dokihoz. :) És jó babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!