El vagyok már késve a teherbeeséssel?
Figyelt kérdés
Mostanában mindenki 17-22 évesen már szül. Egy csomó volt osztálytársamnak is van már, sőt van amelyiknek már 2 is. Én az idén leszek 23 éves, de még komolyabb kapcsolatom se volt. Nagyon el vagyok késve? Mert én ezt érzem.2015. márc. 2. 17:49
21/22 anonim válasza:
Én vagyok aki babát tervez. Úgy nem szülnék, hogy ár x- pasim van azóta... Illetve úgy se, hogy neki van akkor gyorsan nekem is kell
22/22 anonim válasza:
Ennyi ésszel állj be nyugodtan a sorba, ha másnak is van csak legyen már neked is egy gyereked... De vigyázz nehogy jobb körülményekkel szülj majd, fontos hogy ki vállal be gyereket minél fiatalabban minél szarabb körülményekkel. Van diplomád, dolgozol legalább, van saját lakásod hogy ne a szüleid nyakára szülj? Gondolkodj el egy kicsit ha van egy csöpp eszed is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!