Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » El vagyok már késve a teherbee...

El vagyok már késve a teherbeeséssel?

Figyelt kérdés
Mostanában mindenki 17-22 évesen már szül. Egy csomó volt osztálytársamnak is van már, sőt van amelyiknek már 2 is. Én az idén leszek 23 éves, de még komolyabb kapcsolatom se volt. Nagyon el vagyok késve? Mert én ezt érzem.

2015. márc. 2. 17:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Miért lennél elkésve?Semmiről sem maradsz le.25 vagyok és még Nekem sincs gyerekem és Én nem érzem,hogy elvagyok késve.Sajnos akik 17-22 évesen szülnek nem biztos,hogy fel vannak készülve egy gyerekre.Nincs biztos párkapcsolatuk,munkahelyük,pénzük.Ők nagyrészt a szülők nyakára szülnek gyereket!

Persze kiemelném,hogy nem mindenki,vannak azért kivételek!

Úgyhogy semmivel sem vagy elmaradva még :)!!!

2015. márc. 2. 17:53
 2/22 anonim ***** válasza:
Semmiről nem vagy elkésve. Nyugi!
2015. márc. 2. 17:55
 3/22 bithorlo ***** válasza:

Nem vagy elkésve! Két véglet van. Van, aki "nagyon" fiatalon szül és van, aki 30 körül vállalja az elsőt.

pl én is. 😊

2015. márc. 2. 17:56
 4/22 anonim ***** válasza:

hm????

27 éves vagyok és a velem egykorú ismerőseim közül csak elvétve akad 1-2nek gyereke (kb. csak a Baptistáknak)

A barátnőim 28-29 évesek és nem akarnak még gyereket.

2015. márc. 2. 17:59
 5/22 anonim ***** válasza:
23 évesen eszembe se jutott a gyerek, még fiatal volt a kapcsolatom. Most 25 vagyok és 10 hetes kismama. És úgy érzem 28 évesen is jó korban lettem volna ha úgy alakul az életem.
2015. márc. 2. 18:12
 6/22 anonim ***** válasza:
23 évesen nekem sem volt komoly kapcsolatom még. 28 évesen lett egy normális, komoly kapcsolatom. 30 évesen szültem az első gyerekem. Nem, nem vagy lemaradva egyáltalán.
2015. márc. 2. 18:32
 7/22 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy elkésve. Én 40 vagyok, és most vagyunk a babaprojecten. A mai világba már egyre jobban kitolódik a gyerekvállalás.
2015. márc. 2. 18:59
 8/22 A kérdező kommentje:
Én meg pont azt látom, hogy mindenki fiatalon szül.
2015. márc. 2. 19:11
 9/22 anonim ***** válasza:
Ez valoban igy van a kornyezetemben is, egyre tobb lany 20 ev korul teherbe esik, megy ferjhez. Mindenki maga erzi, donti el, hogy kinek mikor jott el a megfelelo ido. Van aki arra var, hogy legyen munka, lakas...., más vár arra pillanatra, hogy a megfelelo apukat talalja meg....vagy van, akinek mas okok miatt nem jott meg ossze. Aki fiatalon szul, fiatal anyuka lesz...stb. Nem mindenkinek egyforma az elete. En 34 vagyok, most varom az elso teszt eredmenyet....nekem most ert meg a lelkemben a vágy erre... ha hamarabb jott volna, lehet nem lett volna jo...ki tudja....Az eleted barmelyik szakaszaban babat szeretnel, babat varsz, azt jelenti, neked akkor a legalkalmasabb... nincs keson, nincs koran...mindenki maga donti el,... es persze a szervezete .
2015. márc. 2. 19:31
 10/22 anonim ***** válasza:
Igen, mert sokak inkább gyereket szülnek hogy ne kelljen elmenni tanulni meg dolgozni, tisztelet a kivételnek. Én tanultam, diplomát szereztem, dolgoztam 10 évet, van saját lakásom, érett kapcsolatom, és most várjuk az első babánkat, 29 éves vagyok. Nem vagy elkésve, tanulj, dolgozz, élj, keresd meg a párod, semmiről sem késel le 5 év múlva sem:)
2015. márc. 2. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!