2/11 anonim válasza:
Ez egy egyértelmű pozi teszt!
Gratulálok :)!
3/11 anonim válasza:
Ha ez terhességi teszt, akkor pozitívnak gondolom.
4/11 anonim válasza:
Nem értem a kérdést, egyértelmű hogy pozitív. Gratulálok :) !!!!!!!!
5/11 anonim válasza:
bocsi nem ovu teszt? Csak a zöld szín miatt gondolom, de ha terhes teszt akkor bizony baba lesz. Ha ovu teszt akkor még nincs peteérés.
6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm,azért tettem fel a kérdést,mert 1,5óra mulva jelent meg a csik.Ígyis lehet hinni neki?
Amugy 34.ciklusnapom van és pénteken kellett volna kezdeni a 4.lombikot,de nem jött meg.
2015. márc. 1. 21:14
7/11 anonim válasza:
10 perc után elméletileg nem érvényes. Drukkolok!
8/11 A kérdező kommentje:
Értem,szellemcsikosom volt már de az nem ilyen volt.:(
2015. márc. 1. 21:41
9/11 anonim válasza:
Jól látom hogy szét van szedve? A pozit nem kell szétszedni, mert egyértelműen látszik. Ráadásul rögtön ki kell jönnie és 10 perc után valóban nem értékelhető. Csinálj pár nap múlva újat, én ezt nem mondanám pozinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!