Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap voltam béta-hcg vérvéte...

Tegnap voltam béta-hcg vérvételen. Öt napja késik a menstruációm. Van három halvány terhességi tesztem, amit 4 különbözö napon csináltam . Járt már valaki így?

Figyelt kérdés
Nem értem a 686-os értéket mért nem mutatja full pozitivnak?

2015. febr. 27. 07:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert nagyon korai szerintem a terhességed.
2015. febr. 27. 07:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen,korai a terhességem.:)Lehet hogy a vizeletben jóval késöbb jelenik meg a hcg?
2015. febr. 27. 07:44
 3/7 anonim ***** válasza:
5! napja késik! Sokan ilyenkor még 1 db tesztet sem csinálnak, te már négyet, vérvételen is voltál. Türelem!
2015. febr. 27. 08:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!Igen,nagyon nehéz türelmesnek lenni.Épp egy éve volt missed ab-OM.Azóta rengeteg ovu tesztet,terhességi tesztet lőttem el. Ez az első pozitív hónapom. :)
2015. febr. 27. 08:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért szerintem 5 napos késésbél ritka, aki nem csinál tesztet. Én nem néztem az ovit teszttel, nem görcsöltem rá, de 5 nap késésnél délutáni teszt nagyon erős pozitív lett, nem csináltál túl korán tesztet. Lehet, később volt pé-d, azért nem egyértelmű.
2015. febr. 27. 08:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyon szép az eredmény vérből! Szerintem csak a vizeletbe nem kerül ki annyi HCG ezért halványak a tesztek. Valakinek már sokkal hamarabb erős csíkos a tesztje pedig a vérében fele annyi HCG sincs mint a tiédben. Nem vagyunk egyformák. Gratulálok!
2015. febr. 27. 08:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Elvileg a 16.napon volt ovum,amit éreztem is,viszont Clostibegyt -et szedtem,három domináns tüszőm volt,lehetséges hogy nem egyszerre repedtek.(?)
2015. febr. 27. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!