Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy létezik, hogy 5 halvány...

Hogy létezik, hogy 5 halvány pozi teszt után nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Csináltam 5 halvány de jól látható pozitív tesztet (rózsaszín volt a csík mindegyiken) késett 16 napot, elmentem dokihoz uh-n nem látott semmit ezért elküldött vérvételre és negatív lett egy "gramm" Hcg sincs a szervezetembe. Tegnap megjött tele alvadtvér darabokkal.. Volt már így valaki? Mi lehetett ez?
2015. febr. 23. 17:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez sajnos spontán vetélés :(
2015. febr. 23. 17:57
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen.. de akkor a vérvétel eredményének is pozitívnak kellett volna lennie. Nem?
2015. febr. 23. 17:59
 3/12 A kérdező kommentje:
Amikor voltam a dokinál még megsem jött.
2015. febr. 23. 17:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy amíg le nem válik a nyálkahártya, addig termelődik a hcg.
2015. febr. 23. 18:05
 5/12 A kérdező kommentje:
Én is úgy tudom ezért furcsa az egész.. Akkor ezek szerint létezik "állpozi"
2015. febr. 23. 18:06
 6/12 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy voltam erős pozitív teszttel. Kémiai terhesség volt, és kiderult hogy progeszteron hianyom van.
2015. febr. 23. 19:10
 7/12 anonim ***** válasza:
Biokémiai terhesség - a jó hír, hogy azt ezt követő hónapban sokkal könnyebb teherbe esni, úgyhogy mindent bele, most előre nézz, ne hátra!
2015. febr. 23. 19:45
 8/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :) Így is lehetett kémiai terhesség, hogy a vérvétel eredménye negatív lett? Mondjuk azt hozzáteszem, hogy a pozi tesztek után több mint egy héttel mentem dokihoz aztán doki után 1 nappal megjött. Szóval a tesztek ezek szerint mégsem hazudtak?
2015. febr. 23. 20:29
 9/12 anonim ***** válasza:

Aznap voltam vervetelen mikor elkezdtem verezni és nem volt mar hcg a szervezetemben. Előtte 2 nappal meg pozitív volt a tesztem.(nem halvány)

Nekem nem azóta sem jött össze a baba :(

2015. febr. 23. 20:45
 10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon sajnálom :( borzasztó érzés tudom :( pl én nagyon rosszul érzem ez miatt "selejtnek" :( Úgy döntöttem, hogy elterelem a gondolataimat erről.. össze szedem magam és megpróbálok nem ezen agyalni. Nekem az legnagyobb félelmem a PCOS ultrahangoztak pár napja is és 2 hónapja is. Ugye ezt uh-n látták volna?
2015. febr. 23. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!