Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szedett valaki norcolut...

Szedett valaki norcolut tablettát menstruáció meghozására?

Figyelt kérdés
Január 5én volt missed ab műtétem, emrt nem dobogott a picink szíve a 10. héten!Utána nem akart megjönni a mensim így a doki norcolut tablettát írt fel 10 napig napi 2 tabletta. Azt mondta ha elfogyott rá egy héten belül meg kell jönnie a menstruácimómnak. Bevettem ahogy mondta, abbahagyás után 2 napra meg is jött, de oylan szinten vérzek, h már kezdek megijedni, h ez vajon normális e. A Gyógyszer betegtájékoztatóján nem találtam semmit arról milyen erősségű vérzésre kell számítani. Csinált valakinek még nagyon erős vérzést ez a tabletta???Normális ez?Holnap mindenképp bemegyek az orvosomhoz de addig jó lenne valami megnyugtatót olvasni!

2015. márc. 1. 19:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Én többször is szedtem, a lánybúcsúmat éppen azért kellett elhalasztani, mert rettenetesen véreztem, dőlt belőlem és mellette görcsöltem is rettenetesen. De volt olyan is, hogy csak pecsételő vérzésem volt tőle, sőt volt, hogy meg sem jött. A kisebb és nagyobb vérzésre is azt mondta a doki, hogy normális. A nem vérzésre mondjuk már nem mondta ezt.
2015. márc. 1. 19:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyet írt fel az orvos.

Én teljesen normálisan véreztem tőle, nem volt több, mint szokott. És nem is görcsöltem, csak nagyon picit.

Sajnálom, ha én nem tudtam megnyugtató választ írni :(((

2015. márc. 1. 20:28
 3/3 anonim válasza:
Mivel ez elég durva beavatkozás a szervezeted hormonháztartásába, előfordulhat nagyon erős vérzés is, meg szinte pecsételő vérzés is. A dokim nekem 1 hétre írta fel, napi 2x1, és direkt mondta, hogy ha erősen vérzek, az nem gond, viszont ha 5 napnál tovább vérzek elég erősen, azonnal menjek vissza. Most várom, hogy megjöjjön, eddig semmi extra tünetem nincs, csak durván feszülnek a melleim.
2015. márc. 17. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!