Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció előtt 1 nappal...

Menstruáció előtt 1 nappal mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés
Elméletileg holnap kellene nem megjönnie.Tegnap pecsételtem egy kicsit,ma meg mensis görcseim vannak időnként,de a méhszájam annyira fent van,hogy alig érem el az ujjbegyem hegyével.
2015. febr. 26. 20:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Varj 2 napot es ha nem jon meg tesztelj!! Pecseteles elofordul en 6.heten pecseteltem es ikreim vannak:)

12hkm

2015. febr. 26. 20:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen de annyira görcsöl a hasam mint mensikor....
2015. febr. 26. 20:23
 3/9 A kérdező kommentje:
ja az lemaradt,h gratulálok :)
2015. febr. 26. 20:24
 4/9 anonim ***** válasza:

Az nem ad okot aggodalomra. Én tudtam hogy babas vagyok a menzi előtt. Megis Aznap mikor meg kellett volna jonnie ugyanúgy görcsölt a hasam bármelyik hónapban. Eloszor vagyok babas es emlékszem felve mentem pisilni, hogy ne lássak semmi odavalot. De a görcsök ellenére semmi nem volt. :)

Csinálj holnap tesztet. Elvileg kimutathatja már holnap is de van akinek csak pár nappal később. Igy most mi annyit tudunk hogy neked holnap vagy megjön, vagy nem.

Mehszajt nem jo nézegetni.

2015. febr. 26. 20:27
 5/9 A kérdező kommentje:

Reggel mérek majd egy hőt és meglátjuk mit mutat majd.Keddnél hamarabb nem szeretnék tesztelni.Teszteltem már egyet ide fel is raktam volt aki látott valamit rajta volt aki nem így várni akarok még a következő tesztel.

Most vettem be Panadolt és várom,hogy hasson :).

Egyébként nem szoktam nézegetni a méhszájamat csak 3 havonta 1x mensi előtt és ez a magasság lepett meg mert amikor már ennyire görcsöl a hasam simán elérem és akkor reggelre meg is jön...na de majd kiderül :)

2015. febr. 26. 20:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Ja igen, én irtam hogy ha nem reggelibol teszteltel, akkor holnap is lehet ismételni. Én láttam rajta a második csikot. Ezen az oldalon nézz szét hogy mi negativ egyesek szerint és ne foglalkozz azzal hogy mennyien annak látják.

Nem is kell minden nap tesztelni ha meg tudod állni keddig. Csak a teszted reggeli vizelettel erősebb lenne és minden nap egyre jobban látszana. Ha minden igaz keddre egyértelmű erős pozi lesz belőle.

Légyszi majd oda tudod biggyeszteni a pozi kepet abba a témába ahol majdnem mindenki negatívnak látta?

2015. febr. 26. 20:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Drukkolok neked..nem sajnos ugyanez volt alig ertem el a mehszajam a hom lesett egy tizedet nem jott meg masnap felugrott 3 tizedet. Annyira orultem tartotta magat ket napig a mehszajam nem ertem mar el es a harmadik nap leesett a hom es meg is jott..:((

Baromi szar volt mert soha nem volt meg mensi korul magasam a mehszajam lent van mar elotte egy ket nappal!

Nagyon drukkolok neked legyen baba csak azert akartam elmondani ovatosan eld bele magad mert en akkorat koppantam:(

Irj mi lett!

2015. febr. 26. 20:45
 8/9 A kérdező kommentje:

Hát ha pozi lesz a tesztem persze,hogy az orruk alá dörgölöm majd kedden:).Engem ott az is felhúzott,hogy akik láttak rajta valamit le lettek pontozva....Muszáj kivárnom a keddet mert itt nagyon drága az az 1 fajta teszt is ami van :'(.Persze pont ebben a hónapban nem vettem netes tesztet...Én lüke :).

Egyébként érdekes mert ha felállok nem fáj a hasam csak akkor ha ülök...

2015. febr. 26. 20:49
 9/9 A kérdező kommentje:
7/8 Köszi szépen,hogy ezt leírtad.Nem élem bele Magam...Jó pár éve vagyok a gólya várólistáján az ilyenekben már nem hiszek csak nagyon furcsállottam.Egyébként tegnap esett Nekem is 2 fokot a hőm,ugyebár pecsételtem is és azt vártam,hogy ma megjöjjön így nem mértem...rosszul tettem :(
2015. febr. 26. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!