Aviva torna segítség?
Köszönök szépen mindent :)!
Igen baba miatt szeretnék tornázni.Ez az év van még,hogy spontán összejöjjön utána tovább lépünk pedig egészségesek vagyunk...
Itt van még egy 1:10-nél:
Drukkolok, hogy sikerüljön. Még egy tippet hadd adjak, családállítás. Nem tudom, hallottál-e róla, de ha valaki fizikailag egészséges és mégsem jön össze, akkor nagyon jó szívvel tudnám ajánlani. Nem értik még a módszer kitalálói sem, hogy pontosan miért működik, de nagyon hatékony. (Nekem is rengeteget segített, bár más témában). Kiscsoportos, 1-2 napos foglalkozás keretében zajlik, és elmehetsz megnézni is, akkor sokkal olcsóbb (2-5000 ft között van, ha te nem állítasz saját problémát, családállítója válogatja, hogy kinél mennyi), ha neked is van állításod az ennél drágább (15-25 ezer forint, szintén helytől függően, vidéken pl olcsóbb).
Nagyon mély szinten hat, megmutatja a probléma okát, és megoldási lehetőséget mutat. Elsősorban családrenszeri okokat néz, pl. a baba megfoganását tudatt alatt sok minden akadályozhatja, gyakran volt valamilyen gyerekvállalással kapcsolatos nehéz sors a felmenőknél, vagy maga az állítónak lett volna meg nem született testvére (akár indulhatott a vele való várandósság ikerterhességként, amiről az orvosok nem tudtak, mert korán halt el, vagy nem tájékoztatták róla az anyát, erre utalhat pl. a terhesség első felében történt vérzés, illetve lehetnek más egyéb okok is, ha nem jön a baba).
Ezek marha furcsának tűnhetnek, hogy mégis hogyan befolyásolják az ember saját gyerekvállalását, de saját szememmel láttam több alkalommal, hogy milyen okok tudnak a háttérből, egy teljesen tudattalan szinten hatni. Nem rábeszélni akarlak, csak egy ötlet.
Az aviva-tornát nagyon ajánlom, még hatékonyabb, ha megfelelő étrendet is tartatotok hozzá (krumpli, liszt és cukormenteset).
Hmmm...elég érdekes.Soha nem hallottam még róla,de elég meggyőzőnek tűnik.Sajnos tudom,hogy Nálunk milyen lelki oka lehet ami miatt esetleg nem jön a baba.Sajnos nehéz úgy teherbe esni,hogy Anya is terhes akar lenni és szinte versenyzik Velem (Én nem versenyzek),hogy Ő hamarabb teherbe essen.
Egyébként 4 éve várunk babára és volt egy vetélésem ez idő alatt....
Nagyon elrontani szerintem nem lehet, én be szoktam szorítani/húzni mindent az alhasam környékén, amit tudok:D Ha kérdésed lesz még, írj nyugodtan. Akkor meg főleg, ha pozitív a teszt!
A 2-es kötetben van a várandósok tornája, mivel már volt vetélésed, érdemes lehet nagyon-nagyon óvatosan tovább folytatni a könnyebb gyakorlatokat belőle, segít megtartani a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!