Tapasztalt valaki már ilyet? Mi a csuda történhet most velem?
Figyelt kérdés
Babát szeretnénk így rendszeresen vagyunk együtt, de nem hőmérőzöm és nem figyelem a peteérést. Rámtörtek a szokásos mensi előtti tünetek a nemvárt előtt egy héttel. Fájt a mellem, a hasam, hányingerem volt stb. Aztán pár napos késéssel megjött előtte teszt negatív. Most vagyok a harmadik napon, de a szokásos mensi előtti tüneteim Továbbra is megvannak, ingerlékeny vagyok, hányinger tör rám néha. A hasam nem görcsöl csak tompán fáj mintha meg akarna jönni dehát még el se múlt. Mitől lehet? Járt már így valaki?2015. febr. 28. 20:18
11/11 A kérdező kommentje:
Halvány pozi lett a tesztem ma :)
2015. márc. 8. 08:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!