Tapasztalt valaki már ilyet? Mi a csuda történhet most velem?
Sajnálom de szerintem az elképzelt terhesség :( sok sikert jövő hónapra!
Csak a menzi miatt lehetne esély de 3 nap az elég hosszú hogy inkább rendes menzesz legyen. Ilyenkor Max egy kicsi barnazas fordul elő és az se normális, orvosnak szólni kell.
Bar nekem nem jott mar meg a ciklusom,mikor a gyerekeimet vártam viszont jó pár emberről hallottam illetve olvastam,hogy velük előfordult.
Szerintem tesztelj újra,nekem sosem voltak pms tuneteim menzi alatt vagy utan.
Kedves első! Tudom hogy a hányinger később jelentkezik terhességnél, voltam már terhes, gyermekem is van, vele is csak a 6-7. héttől kezdődött a hányinger. Nem vagyok rágörcsölve annyira a dologra hogy bebeszéljem a tüneteket.
Amúgy a hányinger nálam tipikus mensi előjel, mint a mellfájdalom meg a "sárkánnyá változás".
Ja.. Ha a hányinger is tipikus pms tünet, akkor az más. De csak barnázol vagy élénkpiros a menzeszed?
Egyszer jártam ugy hogy a ciklusom közepén pms-em volt. Meglepődtem és vettem tesztet ami persze negativ lett. Védekeztünk csak furcsálltam miért szakad le a mellem a ciklus közepén. Persze nem derült ki mi volt az oka, két hét múlva miután Megjött elmúlt. És az az érdekes hogy igazából nem is szokott fájni a mellem csak minimálisan. Röhej de azt olvastam vmelyik b vitamin hiány is okozhatja meg persze egy millió más ok is. Meg nem is minden hónap egyforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!