F. Gátló után peteérés, terhesség kb mikor lehet, illetve ki mit tapasztalt?
Figyelt kérdés
1 évig szedtem fogamzásgátlót, ez az első mentes hónapom.
Gondolom itt most borulni fognak a hormonok, fogalmamsincs mikor fog megjönni,illetve mikortól lehet próbálkozni.
Úgy tudom pár hónapot számitani kell a "tisztulásra,bár elvileg a mai bogyók "nem károsak".
2015. febr. 21. 06:18
1/5 anonim válasza:
Nekem másfél hónap alatt ürül ki a szervezetemből. Vagyis utána lett először peteérésem. A doki két ciklust javasolt megvárni a baba projekttel. Igaz én tovább, 5 évig szedtem.
2/5 anonim válasza:
Én másfél évig szedtem, decemberbe abbahagytam. Januárba megjött ugyan, de nem ugy ahogy szokott. Most februárba pedig rendesen megjött. Mi is dolgozunk a kisbabán :)
3/5 anonim válasza:
Én ugyan nem voltam ilyen helyzetben (jóval a babaprojekt előtt abbahagytam a gyógyszert egyéb okok miatt), de anyum velem és öcsémmel is szedte. Mikor előttem letette, következő hónapban fogantam, az öcsém két hónappal a gyógyszer letétele után fogant. Pedig velem még tri-regolt szedett anyum, nem lett semmi bajunk egyébként.
4/5 Lencsibaba0121 válasza:
10 évig szedtem fogamzásgátlót. Abbahagytam és egyszer megjött, következő hónapban már terhes voltam... Most lassan 2 éves a kicsim, makk egészséges.
5/5 A kérdező kommentje:
Tavaly én is f.gátló mellett maradtam terhes,de sajnos elment 10 hetesen..
Aztán újra kezdtem szedni,de annyira hiányzik az érzés, hogx inkább letettük a bogyót.
Remélem,ha akkor sikerült..volna..akkor most is :)
2015. febr. 21. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!