Lehet még terhesség vagy beteg lennék?
Azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy a ciklusom 45. napján vagyok. Reggeli teszt negatív, mensi sehol. Görcsök voltak a múlthéten nyomásra nagyon érzékeny volt az alhasam amihez puffadtság is társult. Sajnos nagyon rendszertelen a ciklusom amivel voltam dokinál mire ő azt mondta tuti a dohányzás miatt. Még ha attól is lenne (amit azóta letettem)normális, hogy múlthónapban 66. napra jött meg? Sajna nem tudom így a peteérést se belőni.
Tavaly május óta (gyogyi abbahagyása)a ciklus napok hossza: 29. 40. 44. 35. 66. és most 45.-en még semmi.
Előre is köszönöm a válaszokat
Nem normális a cikluszavar, nem ok nélküli és nem a dohányzás miatt van.
Ha babát akarsz, ne a tüneteket figyelgesd rendszertelen ciklussal.
Vezess hőgörbét, figyeld a nyákot és kérj beutalót endokrinológushoz háziorvostól, nőgyógyásztól hormonproblémák miatt. Lehet csak anyagcsere zavar (IR, cukor), lehet más hormon zavar. A dohányzásra ezt ráfogni marhaság.
(Egyébként semmi nem lehetetlen, nekem csak 3-4 havonta jött meg és már 2 gyerekünk van spontán - a ciklust nem sikerült helyretenni, de a vizsgálatokat végigjártam, nem találtak gondot, figyelni kellett, mikor közeledik ovuláció)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!