Több mint egy éve nem szedek fog. Gátlót /szept/. Teljesen ki van már ürülve a szervezetem?
Figyelt kérdés
"Kiszállós" módszerrel védekezünk, még nem lettem terhes,olvastam hogy igy is teherbe lehet esni. Szerencsém volt eddig, vagy nem is lehetek esetleg terhes.2010. febr. 13. 16:06
1/5 anonim válasza:
szerencséd volt. ha nem szeretnétek babát, találjatok egy biztonságos módszert! tabi miért nem volt jó?
2/5 A kérdező kommentje:
Felboritotta a hormonháztartásom, höztam ,szőrösödtem stb.Nem bánnánk a babát.....
2010. febr. 13. 16:11
3/5 A kérdező kommentje:
Híztam, bocsi :)
2010. febr. 13. 16:14
4/5 anonim válasza:
két hét alatt ürül ki a szervezetből a gyógyszer nekem a dokim mondta.eddig szerencséd volt ahogy te fogalmaztál igy bármikor becsúszhat a baba.nekünk szinte az első védekezés nélküli összetalálkozáskor megfogant és lassan ki is bújik a Drága:)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Voltam már igy mással is és nem lett semmi. Ezért gondoltam hogy esetleg nem is lehet babám.
2010. febr. 17. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!