Mensi előtt 3 nappal érdemes reggeli első vizeletből 25-ös tesztet elvégezni ha minden jel arra utal, hogy Baba van?
Figyelt kérdés
Csak ezért szeretnék ilyen hamar tesztelni mert volt már egy vetélésem és az orvosom azt mondta ha egyből pozi lesz a tesztem el kell kezdenem Utrogestant szednem.2015. febr. 23. 20:28
21/26 anonim válasza:
Egyebkent valamit latok en is, de nagyon nem egyertelmü... a holnapi talan jobban lathato lesz. Drukkolok!!!
22/26 A kérdező kommentje:
Hát ugyebár ez nem reggeli elsőből lett csinálva...leghamarabb talán csütörtökön fogok tesztelni...
2015. febr. 24. 13:59
24/26 anonim válasza:
Szia, igen érdemes. Én tudtam, hogy babát várok és mondtam apának is, csak úgy éreztem, Vele aztán nem játszhatok, hogy ilyeneket mondok, mert láttam rajta, hogy kezdi beleélni magát. Ezért csináltam egy tesztet nem várt előtt 3 nappal, kvázi bizonyítékként:). Halványan, de egyértelműen pozitívat mutatott. Drukkolok, hogy "érdemes" legyen tesztelned!:)
25/26 A kérdező kommentje:
Nálunk Párom még azt sem tudja,hogy teszteltem.Majd csak akkor akarom elmondani Neki hamár lesz egy egyértelmű 2 csíkos tesztem.Halvány tesztekkel nem fárasztom :)
2015. febr. 24. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!