Mensi előtt 3 nappal érdemes reggeli első vizeletből 25-ös tesztet elvégezni ha minden jel arra utal, hogy Baba van?
Figyelt kérdés
Csak ezért szeretnék ilyen hamar tesztelni mert volt már egy vetélésem és az orvosom azt mondta ha egyből pozi lesz a tesztem el kell kezdenem Utrogestant szednem.2015. febr. 23. 20:28
11/26 anonim válasza:
Az elözö honapban a 4 pozi ovu teszt mennyire volt pozi? Mert igazabol akkor pozi, ha vagy ugyanolyan erös a tesztcsik, mint a kontrollcsik, vagy erösebb a tesztcsik. Neked 4 napig volt erös? Es volt különbseg? Volt olyan a 4 közül, amelyik a legerösebb volt? Csak kivancsisagbol kerdezem, nem cukkolasbol :)
12/26 A kérdező kommentje:
Mindegyik egyforma erős volt.Majd leugrott a tesztről a 2 csík.Doki szerint 2 petém érett meg és azért volt pozi 4 napig :)
2015. febr. 24. 09:28
13/26 anonim válasza:
Huhuuuuu, ikergyanuuuu :) :) :)
14/26 anonim válasza:
Ja, most latom, hogy az mult honapban volt :( Lattam ittal teat is, most nem iszol?
15/26 A kérdező kommentje:
Nem ebben a hónapban pihenős hónap volt.Nem szoktam folyamatosan inni a teákat.Olyan 3 havonta szoktam 1 hónap szünetet tartani.Hát megcsináltam a tesztet és szétszedve mintha lenne rajta valami de extra halvány sőt igazán negatívnak mondanám...
2015. febr. 24. 09:45
17/26 anonim válasza:
Rozsaszines az az extra halvany? :) Mert most nalad az is mar jot jelent :) meg nagyon koran vagy a teszteleshez, de biztato mindenkepp :)
18/26 A kérdező kommentje:
Hát felraktam ide a tesztem egyértelmű negatívnak mondta mindenki szétszedve.Most belinkeltem oda az összerakott tesztet borítás nélkül így még nem írt senki.Egyébként Én rózsaszínnek látom,de nagy valószínűséggel csak szellem csík....
2015. febr. 24. 12:29
19/26 A kérdező kommentje:
2015. febr. 24. 12:30
20/26 anonim válasza:
Nem ismerem ezt a tesztet, de majd akkor a holnapi, vagy holnaputani mar mutat valamit. Nekem mindjart megjön erzesem van... valami nem stimmelhet. De majd kiderül, erös görcs, verzes nincs, addig nem aggodok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!