22 honapja probálkozunk. Van mikor birom magam tartani de van mikor teljsen letörök. Normális?
hát igen
csak sajna nekem most peteérés sem volt. akkor még eztmegsem tudja csinálni. előbb peteérést kell beinditania
Ennyi idő után már én is javaslom a kivizsgálást.(Tapasztalat, a sok szomorúság, kudarc rányomja a bélyegét a házasságra:(
Ne aggódj, ha nincs peteérésed, inszeminációt például úgyis csak megfelelő stimuláció után csinálnak.Nekünk is így lesz babánk:)
Sok sikert és kitartást!!
20 hetes kismama
Meddőségi központban, vagy Kaáli Intézetben.
A kérdezőnek is javaslom, nem érdemes halogatni az orvoshoz menést, legfeljebb azt mondja, hogy asszonyom, maga makk egészséges, csak szedjen valami vitamint... De ha valami gond van, akkor jobb mielőbb megtudni, mert segítenek.
A sima nőgyógyász nem sokat tud tenni, ha baj van.
Szia! Én is csak bíztatni tudlak, hogy fel a fejjel!
Szerintem menjél el a nőgyógyász mellett endokrinológushoz, hogy megnézzék, hogy rendben vagy-e. Nekem is ott derült ki, hogy nincs peteérésem. Majd gyógyszeres kezelés után újra lett peteérésem és hamar kismama is lettem:-) Tudom szörnyű a várakozás, de irány a doki hogy megmondja van-e valami gond, illetve sok pozitív gondolattal tudsz segíteni. Kitartás:-) kívánom, hogy hamar írjál, hogy kismama vagy:-) Én most ez alapján is nézem, hogy mikor jöhet a baba www.ciklus.hu
Sajnos erdemben nem tudok hozzaszolni, csak annyit, hogy sok sikert mindenkinek (koztuk magamnak is) a teherbeeseshez. Tudom milyen rossz erzes mikor a nagy remenykedes utan megis megjon, hiaba jok az eredmenyek........ :(
Neha olyan erzesem van, hogy lassan a fel vilag meddo lesz! Rengeteg fiatal nonek vannak teherbeesesi problemai, ez mar ijeszto!
Szia.Mi 3évig próbálkoztunk,és semmi.Elmentem dokihoz elküldött ide oda,pcos vagyok-ez volt a diagnozis.Kaptam betalocot azt mondta ez segít,3hó múlva kontroll,semmi nem történt.Aztán kaptam Clostylbegit tabletát 5napig kellett szednem,aztán hajrá :) És nekem az első kúra megtette a hatását :) Kívánom neked is...:)
Elöbb utobb biztos sikerül,amikor nem számítasz rá ,majd meglátod.Ne csüggedj :)
Minden jót
31hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!