Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit kellene tennem? Kétségbe...

Mit kellene tennem? Kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés

Nagyon félek, hogy hiba csúszott a gépezetbe, és elronthattunk valamit.

Orálisan elégítettem ki a barátomat, ő pedig megujjazott. Nyilvánvaló, hogy ennyitől nem lesz terhes senki, a probléma ott kezdődik, hogy mindketten ittasak voltunk, és nem emlékszem került-e a kezére sperma, mielőtt ő kezdett kényeztetni. Félek, hogy fennáll a terhesség veszélye, mi van, ha bejuttatott a hüvelyembe a kezével valamennyi spermát? Hozzáérhetett a péniszéhez, mielőtt velem kezdett foglalkozni, azon pedig nyilvánvalóan volt valamennyi ondó. A menstruációmnak a napokban kell megjönnie, de sajnos nem mindig pontos. Bármiféle terhességi teszthez korán van, mert mindez két napja történt, csak úgy meg nem akarok esemény utánit bevenni. Nem vagyok büszke arra, hogy ittam, de korábban ilyen még sosem fordult elő velem, pedig régóta tart már a kapcsolatunk. Nagyon aggódom, nem tudom mit tehetnék, segítsetek kérlek :(

2015. febr. 22. 10:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem. Különleges eset vagy, de nem ennyire.
2015. febr. 22. 10:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Talán még belefér egy esemény utáni tabletta, de minden órával kisebb a hatása, úgyhogy most menjetek el érte.
2015. febr. 22. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!