Ha később jelentkezik a terhességi teszten a második csík, az jelentheti, hogy terhes vagyok?
Holnapra nem várom. Ma reggel első vizeletből elvégeztem a tesztet, ami 5 perc után csak egy csíkot mutatott. Aztán 2 óra múlva ismét megnéztem, most viszont màr két csík látható.
Ilyenkor mi van? Lehetek terhes? Vagy csak azért jött ki később a második csík, mert a 26. napon vagyok?
Koszonom, en is most mar kezdek bizni benne, hogy babam van. 😊
drukkolok mindenkinek! Majd irjatok meg, hogy mi lett!
Nekem ma kellett volna megjonnie, es ahhoz kepest korai a terhesseg. De ha mar igy kimutatja, akkor remenykedem. 😊
Bizony babát vársz! Én mondtam, hogy ez azt jelenti, itt sokan szeretnek riogatni, hogy jaj, enm jó, ha halvány, enm jó, ha később jön ki, pedig az a csík nem véletlenül van biza ott! Persze, nem lehet 100%ra mondani, ha később jön ki, de valószínűbb sokkal, hogy igen, minthogy nem.
Gratulálok!
Igen es koszonom! Szuper bele gondolni, hogy babat varok. Es tenyleg igaz, ha ott van halvanyan, akkor az azert van ott, mert van hormon a vizeletben. Csak keves..
viszont ha teszem azt 3 nap mulva ujra tesztelek, akkor gyanitom, hogy ket szep eros csik lesz 😊
Koszi szepen!
De neked is hamarosan osszejon, nyugi 😊
mi 3 honapja probalkozunk. De eddig minidg az volt a baj, hogy ovu utan voltunk egyutt..
aztan ebben a honapban ovu elott es utan is egyutt voltunk.
Szuper! Nagyon orulok! Gratulalok neked!
Tunetek vannak?
Nekem olyan aprosagok, hogy fajdogal a cicim, meg gyakran jarok pisilni.. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!