Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Leféküdtem a barátommal,...

Leféküdtem a barátommal, terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Ma lefeküdtem a barátommal és nem védekeztünk! Nem élvezett el de én félek! Gondoltam veszek terhességi teszet de annak 2 hét az ideje! Nem akarom hogy ha esetleg terhes vagyok akkor derüljön ki mert akkor csak az abortusz marad!!

Segitsetek mit tegyek?

2015. febr. 19. 20:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mikor szét tetted a lábaid nem gondoltál ilyenre?? Gondolom akkor hú de jól esett most meg parázol. Nem kell felelőtlenül dugni. Vállald a felelősséget.
2015. febr. 19. 22:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Ne ennek mi értelme van? ilyet is csak a tinik csinálnak....dugnak, nem védekeznek, de a pasija még el se élvez, gondolom, a kiscsaj, se volt extázisban, szóval az egésznek semmi értelme, mert öröm az nincs benne, ráadásul csak bajba kerülnek...

Mondd meg nekem, kérdező, ha nem szedsz tablettát, nincs nálatok gumi, miért kezdtek egyáltalán bele?

Egyébként meg menj gyorsan orvoshoz, írass 72 órást....Igaz, az ára annyi lesz, mint 3 havi adag fogamzásgátló, de te tudod...

2015. febr. 20. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!