Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek? Kb. ma kellene...

Megnéznétek? Kb. ma kellene megjönnie és ez a predictor teszt kb.5 perc múlva ilyen halvány lett. Délutan csináltam.

Figyelt kérdés

[link]

Először örültem, de itt mindenki csak rosszat ír róla. Ilyen rossz teszt?

2015. febr. 19. 15:12
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
sajnos már van egy kis rózsaszín folyás, meg fog jönni! Köszi a drukkot és a válaszokat!
2015. febr. 20. 09:51
 22/27 anonim ***** válasza:

Ezért nem szabad a nemvárt előtt tesztelni.

A vetélések 70%-a a nemvárt napján történik meg, mert nem sikerült a beágyazódás.

2015. febr. 20. 10:46
 23/27 A kérdező kommentje:
Szerintem nem volt vetélés. A predictor az téves volt, sokan írtak ilyesmit a gyakorin korábban. De ki tudja, nem állítom azt,hogy egy ilyen halvány csík nem jelenthet terhességet, hisz volt válaszoló itt, akinek babát jelentett. Tudom,hogy meg kell várni,hogy elmaradjon, csak 14 hónap után már türelmetlenebb az ember, pedig tudom,hogy ezzel nem jutok előrébb, de akkor is .:)
2015. febr. 20. 10:56
 24/27 anonim ***** válasza:
Sajnálom!
2015. febr. 20. 16:18
 25/27 anonim ***** válasza:

Persze, értem én, nem kioktatni akartalak.

Egyébként én is pozitívat írtam.

2015. febr. 20. 16:24
 26/27 A kérdező kommentje:
Nem vettem kioktatásnak, igazad van amúgy.:)
2015. febr. 21. 17:59
 27/27 anonim ***** válasza:

Akkor jó! :)

Remélem minél előbb jön a gólya hozzátok!

2015. febr. 21. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!