Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulációs teszt halvány az...

Ovulációs teszt halvány az negatív ugye?

Figyelt kérdés

Ez a 3. tesztem,ma nagyon halvány lett,tegnap viszont nagyon erős volt. Ez azt jelenti ma volt a pé-m??

Vagy abszolút nem szabad 2 csíknak lennie és akkor van pé?! A menzesz naptár szerint ma van.

2015. febr. 17. 22:59
 1/5 anonim ***** válasza:

azt, hogy mikor pozitív, úgy a legkönnyebb megmondani, ha egy egész hónapig csinálod, és amikor a legerősebb, akkor volt p.é.

így nehéz, de gondolom akkor ma lehet, +/- pár nap

2015. febr. 18. 09:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!igen negativ !En corax nevü ovulacios tesztet hasznalok mindig kijön rajta a masodik csík halványan .Álltalaban minden ovu teszten kijön a masodik csik halványan ,amikor ugyam olyan erős a második csík is mint a kontrol csik vagy erősebb akkor pozitiv!

Az en használati utasíttásomra az van ráírva hogy pozitiv ovu teszt utan 18-36 óra után van peteérés !Ha körül nézel a neten egy picit mindenhol ezt írja 18-36 ora vagy 24-36 óra,vagy pozitiv ovu teszt utáni negativ napon van peteérés!Drukkolok neked legyetek mais együtt :)

2015. febr. 18. 09:05
 3/5 anonim ***** válasza:
9:05 vagyok lemaradt A Corax ovu tesztben 5db ovuteszt van amikor elkezdem lepisilni öket akkor fére teszem nem dobom ki ráirom 1.2.3stb mindig egymas mellé rakom es igy tudom mikor erösödik
2015. febr. 18. 09:07
 4/5 anonim ***** válasza:
A peteeres az egy hosszabb folyamat, az ovulacio az, amire gondoltok :) Azert is ovulacios teszt a neve, mert az ovulaciot, azaz a teszt kilöködeset jelzi, ugy,hogy az lh nevü hormonra reagal. Amikor a legmagasabb az lh hormon a szervezetben, az az erett tüszöt segiti felrepeszteni, hogy ki tudjon szabadulni a petesejt. Ezt hivjak ovulacionak. A peteeres pedig ha jol tudom mar menstruacio utan elkezdödik, es ovulacioval fejezödik be. Remelem segitettem :)
2015. febr. 18. 15:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Bocsanat, nem a teszt kilöködeset jelzi, hanem a petesejt kilöködeset jelzi :) elnezest :)
2015. febr. 18. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!