Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensruáció után 2 nappal...

Mensruáció után 2 nappal belém halolt a pasim (tervezzük a babát) azota eltelt 4 nap és negativ lett a teszt vajon lesz baba várjak még? tegnap hanytam görcsöl a hasam és érzékeny a mellem is :O mitöl lehet ha még nem vagyok az?

Figyelt kérdés

#terhesség;menstuáció;baba;2nap
2015. febr. 17. 19:18
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Ja, biztos ilyet mond egy nőgyógyász... egy 12 éves is körberögögné.
2015. febr. 17. 21:32
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy cisztád van és mindig, minden máshogy van, nem magyarázat arra, hogy miért teszteltél 4 nap után...

Felesleges mellémagyarázás kérdező, felnőtt, babát tervező nőhöz méltóbb lett volna, ha leírod, hogy ok, nem tudod a megtermékenyülés folyamatát, mint hogy bunkózz...

Sajnos igaza volt az előttem lévő hozzászólóknak és tényleg elkeserítő ez a mély tudatlanság, aminek az okát nem tudom, hogy hol kell keresni? (nem megfelelő iskolarendszer, nemtörődömség, vagy nem tudom...:/

2015. febr. 17. 23:02
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi ésszel én nem terveznék babát....... -.-

Na meg ezekkel az indulatos hozzá szokásokkal ahogy reagálsz...

2015. febr. 18. 01:14
 24/28 anonim ***** válasza:
A nőgyógyász max. úgy érthette,hogy bárki lehet terhes, aki szexuális életet él.
2015. febr. 18. 05:28
 25/28 anonim ***** válasza:
Bemásolnád azt a levelet, amit a nőgyógyász írt állítólag?
2015. febr. 18. 06:38
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem te ne írogass mert nem vagyok rà kívàncsi tudatlan pi..a!!26 èvesen illene tudni a bosz ezen témakörét!!A gyerekednek mit tanítasz majd te ostoba!!!!Jobb ha nem szülsz!!Szegény gyerek!!!Na puszika ....
2015. febr. 18. 07:02
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
26? Nekem azt írta 20 éves..
2015. febr. 18. 20:22
 28/28 anonim ***** válasza:
Ez tuti valami hülye ci gány pi csa volt. Akit férjhez adtak 16 évesen, kefélnek mint a nyulak, azt hitte szegény hogy kefélés után 2órával már teherbe lehet esni. Az ilyeneknek hiâba magyaráz akárki, akármit. Felesleges
2019. febr. 19. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!