Mensruáció után 2 nappal belém halolt a pasim (tervezzük a babát) azota eltelt 4 nap és negativ lett a teszt vajon lesz baba várjak még? tegnap hanytam görcsöl a hasam és érzékeny a mellem is :O mitöl lehet ha még nem vagyok az?
Ilyet biztos nem írt neked egy nőgyógyász sem,hogy aktus után 4 nappal érdemes tesztelni,mert lehet baba.
Ő pláne nem ilyen hülye!
Max beágyazódás után 4 nappal...szerintem te nagyon félreértettél valamit. De hogy ne csak oltást kapj:
ha pontosak kb a ciklusaid, akkor kb félidőben van peteérésed, tehát a 14. nap környékén, ekkor vagy termékeny (ez időpont körüli 1 hétben leginkább). Nem tudom mit jelent a "menstruáció után", de ha az után, hogy elmúlt, és ha mondjuk 1 hétig volt meg, akkor ez kb. a 9. napon történhetett. Nem sok esély van rá, de ha hamarabb van peteérésed, akkor igenis lehetséges ekkor teherbe esni. Tegyük fel, hogy épp volt peteérésed, és meg is termékenyül, ez a folyamat kb. 6-7 napig tart, ezután kezd beágyazódni, ami szintén kb. ugyanennyi időt vesz igénybe. Beágyazódás után kezd termelődni a hcg, 2 naponta duplázódik a mennyisége. Tehát neked a következő esedékes menzeszed első napján, és azután fog biztos eredményt mutatni a teszt, hamarabb nem!
Ezzel egy nődoki is tisztában van, nem fogja azt mondani, hogy aktus után 4 nappal kimutatja, mert akkor nem nődoki, de hogy orvos se, az is biztos. Ha késik a vérzésed, akkor tesztelj újból, reggeli első vizeletből, hamarabb felesleges!
Aktus után 4 nappal jó esetben még csak várakoznak a hímivarsejtek a petére nemhogy pozitív teszted legyen.
Sajnos igenis szánalmas hogy ennyire nem ismered a tested működését,az általános iskolás biológiát!
Tehát mindenki bunkó, csak te vagy helikopter???
:-)
Nem kell a majré ribi! Relax!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!