Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek-e terhes, ha barátomat...

Lehetek-e terhes, ha barátomat, hogy szépen fogalmazzak kézzel és szájjal történő kielégítésben részesítettem?

Figyelt kérdés
Igen, tudom, hogy attól, hogy valakit orálisan kielégítek nem lehetek terhes, azonban akkor sem ha utána mosdóba megyek és előtte nem mosok kezet? Mellesleg szűz vagyok, és épp a menzeszem 2. napján történt ez.(félreértés ne essen, általában szoktam előtte kezet mosni:D). Nem idióta 13 éves tini vagyok, és úgy gondolom erre kevés az esély, vagyis remélem semmi. De azért szükségem lenne pár megnyugtató (lehetőleg őszinte és normális) válaszra.

2015. febr. 17. 02:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Erre a gyagya kerdesre bezzeg erkezik 10valasz..
2015. febr. 17. 17:53
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat! Mint említettem igen tudom, hogy az oráltól nem lehetek terhes, inkább csak őszinte megerősítést/megnyugtatást szerettem volna, ezért is fordultam ide. Attól ijedtem meg kicsit, hogy ugyan még csak második napom volt a menstruációból de rákövetkező (harmadik) napon már barnás volt és rá két napra (negyedik ) már szinte el is múlt. Pedig általában 5 napig szokott tartani. Ez okozott némi zavart, de remélem csak véletlen egybeesés
2015. febr. 17. 20:41
 13/15 anonim válasza:

Nem azért, de hány éves vagy?

Engem a szüleim felvilágosítottak az ilyenről és már 13 évesen tudtam, hogy nem lehet valaki így terhes!

Már ne haragudj de ez vagy a te vagy a szüleid szegénységi bizonyítványa

2015. febr. 17. 20:42
 14/15 anonim válasza:
Máskor ugyanezt a szüleidtől kérdezd meg
2015. febr. 17. 20:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Jezusom, oke kerdezo nem lehetsz terhes nyugi!

De az aki probal marha okos lenni es dobalozik azzal h tizedikes biologia, aztan ir egy akkora okorseget amitol sirva fakadok hat fenomenalis! Erre szokas azt mondani h bolcsebb maradtal volna ha csendben maradsz!! :D :D :D

Mostantol atnezem en azt a menstruaciomat hatha talalok egy kis mehlepenyt es tarsait :D

2015. febr. 17. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!