Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek-e terhes, ha barátomat...

Lehetek-e terhes, ha barátomat, hogy szépen fogalmazzak kézzel és szájjal történő kielégítésben részesítettem?

Figyelt kérdés
Igen, tudom, hogy attól, hogy valakit orálisan kielégítek nem lehetek terhes, azonban akkor sem ha utána mosdóba megyek és előtte nem mosok kezet? Mellesleg szűz vagyok, és épp a menzeszem 2. napján történt ez.(félreértés ne essen, általában szoktam előtte kezet mosni:D). Nem idióta 13 éves tini vagyok, és úgy gondolom erre kevés az esély, vagyis remélem semmi. De azért szükségem lenne pár megnyugtató (lehetőleg őszinte és normális) válaszra.

2015. febr. 17. 02:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

" Lehetek-e terhes "

-nem

2015. febr. 17. 03:18
 2/15 anonim ***** válasza:
9%
Gimi 10-es biologia. Kerdezo, jozan paraszti esszel megvalaszolhato a kerdes. Ha valami lenyelsz, lemegy a nyelocsoveden, a gyomrodba, vegig a beleiden, majd kikakilod es kipisiled. Ahz, higy terhes legyel, a huvelyedbe kell behatolni, ami nincs osszekottetessel az emesztoszerveiddel. Attol, hogy, hozzanyulsz a nemiszervedhez ondos kezzel nem lszel terhes. Sokan akkor sem esnek azonnal teherbe, ha probalkoznak es telibe belemegy a pasi. Ha menstrualsz a megnagyobbodott petesejtjeit es mehlepeny urul ki atestebol, igy nincs mit megtermekenyjteni.
2015. febr. 17. 03:56
 3/15 anonim ***** válasza:
84%
Lehet nem 13 éves tini vagy, de az idióta helytálló rád nézve!
2015. febr. 17. 05:00
 4/15 anonim válasza:
[link] -.-"
2015. febr. 17. 07:12
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem
2015. febr. 17. 08:29
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

"es mehlepeny urul ki atestebol,"

Azért azt a tizedikes biológia könyvet te is átlapozhatnád még egyszer, ha már ajánlgatod.

2015. febr. 17. 08:57
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

2-es: Méhlepény ürül ki az altestből????

Köszönöm, feldobtad a reggelem, rég olvastam ekkora baromságot :DDD

2015. febr. 17. 09:26
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

2 válaszoló!

A tea majdnem az orromon jött vissza :D

Méhlepény??? Wáááá :D

Kérdező: nyugi, nincs esély babára!

2015. febr. 17. 10:13
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
A ketteske csak okosat akart írni, mintha annyira értene hozzá. De tényleg így van, feldobta a napomat a méhlepénnyel :D
2015. febr. 17. 11:15
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Méhlepény és megnagyobbodott petesejt ürül ki??? Hol? Mi? Milyen biológia?

Nem lehetsz terhes, a szabad levegőt nemnagyon bírják a kispajtások. Mensi 2. napján amúgy sem esélyes, messze ilyenkor a termékeny időszak is. (legalábbis a többségnél)

2015. febr. 17. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!