Holnap után lesz peteérésem menzesznaptár szerint, ma voltam együtt párommal mekkora esély van a terhességre?
Figyelt kérdés
Van.már egy gyerekem szóval tisztába vagyok,hogy ha valak sexel.....bla bla.
Tapasztalatokra lennék inkább kíváncsi kinek,hogyan jött be,mennyit próbálkoztak,hanyadik alkalommal jöttössze stb.
Köszönöm
2015. febr. 15. 20:05
1/5 anonim válasza:
Hat, szerintem a menzesznaptarak csak ritkan talaljak el a peteeres napjat, igy szerintem ha biztosra akarsz menni, akkor hasznalj ovutesztet, az pontosabban meg tudja mutatni mikorra varhato az ovulacio. Sok sikert kivanok, es azert szertíntem most is van esely, ha körülbelül mostanaban lesz a peteeresed. Sokan mondjak, hogy ketnaponta erdemes együtt lenni, mert ketnaponta termelödnek uj "kiskatonak" az apuciban :)
2/5 A kérdező kommentje:
Csináltam!! Halvány pozitív.
2015. febr. 15. 22:24
3/5 anonim válasza:
Akkor csinalj holnap is, es ha erös pozi lesz, akkor onnantol 24-36 ora :) Drukkolok!!!
4/5 Lienci válasza:
Szerintembpont jokor voltatok egyutt innentolvamugy kb 2 naponta lenne jo egyuttlejnetek.
Nekunk elso probalkozasra osszejott. En szoktam erezni, amikor tuszorepedesem van, pici fajas formajaban.
Nekem kb 30 napos volt a ciklusom, es ugy csinaltuk, hogy a mensi elso napjatol szamitotr 10. naptol 2 naponta voltunk egyutt. A spermiumok tobb napig is eletkepesek odabent, igy nem baj, ha ovu elott voltatok egyutt.
5/5 anonim válasza:
Számszerűsítve: azt mondják (azt hiszem, Czeizelre hivatkozva), hogy egy teljesen egészséges párnak, optimálisan időzített együttléttel adott hónapban kb. 20% esélye van, hogy baba lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!