Ha ovuláció előtti nap voltunk együtt akkor fiúra vagy lányra van több esély?
Figyelt kérdés
Szombat este voltunk együtt, vasárnap este éreztem erős szurkálást, és hétfő reggelre fel is ment a hőm.2015. jan. 21. 08:05
1/7 anonim válasza:
Lányra van nagyobb esély, de lehet fiú is...
3/7 anonim válasza:
a ciklus.hu az ovu előtti napokra inkább fiút ír, az ovu és az azt követő napokra ír inkább lányt. nekem így lett mind a háromszor :)
4/7 A kérdező kommentje:
kedves utolsó válaszoló! nem pont fordítva van?
2015. jan. 21. 11:38
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem a ciklus.hu lilát jelez, akkor ezek szerint 50-50? :D
2015. jan. 21. 11:39
6/7 anonim válasza:
Szerintem ez baromság, hogy ekkor vagy akkor vagytok együtt és akkor nagyobb az esély valamelyik nemű babára!
Nekem pl. mindegyik netes fiú-lány kalkulátor azt mutatja, hogy amikor ovuláltam, akkor nagy volt az esély fiúra.
Na már most, napra pontosan tudom, hogy mikor volt ovum, egyrészt ovuteszteltem, másrészt a nyálkás nyákból is láttam. Máskor nem foganhatott, mert csak akkor voltunk együtt a férjemmel, se előtte, se utána hetekig, mert külföldön dolgozott.
37 hetes terhes vagyok, 3x kislányt mondtak ultrahangon, egyik ebből 4D volt. :)
Szerintem csak találgatás, nem attól függ, hogy mikor vagytok együtt, ha nem jókor vagytok együtt, meg se történik a megtermékenyülés!
7/7 anonim válasza:
Lányra. Én hiszek ebben, szerintem egyáltalán nem baromság. Nem 100%-os módszer, de nagyobb az esély ilyenkor a lányra. Ha aznap, vagy utána levő nap, akkor pedig fiúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!