Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhpempő! Tapasztalatok,...

Méhpempő! Tapasztalatok, vélemények? Segíthet a teherbeesésben, a terhesség megtartásában?

Figyelt kérdés
2015. febr. 13. 14:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne! Valaki ajánlotta nekem, hogy állítólag segít teherbe esni.
2015. febr. 13. 14:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Erről én is hallottam, tapasztalattal viszont nem tudok szolgálni. Viszont én cickafark és palástfű teákat ittam (ciklus első ill második felében), és a 3. teázós hónapban terhes lettem, ez volt a 11. próbálkozós hónapunk...
2015. febr. 13. 14:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem volt peteérésem.szilveszterkor vettünk méhpempőt azóta eszem,és január 27.én pozit teszteltem.Október óta próbálkoztunk.még a mensim is könyörögve jött meg egy napra :D

Úgyhogy én mindenképp csak ajánlani tudom.egyébként segít a megtapadásban is.

2015. febr. 13. 14:51
 4/9 anonim ***** válasza:
En elözö ciklusban kezdtem a mehpempöt, sajna csak a 14. napon tudtam elkezdeni, viszont a 15-en volt peteeresem, nem tudom, hogy a mehpempö segitett-e, aztan vegig szedtem mensiig. Sajna megjött, de most hogy vege a mensinek, en is ujra kezdem, mar a ciklus elejetöl. Ovutesztelek is, meg hömerözök is.
2015. febr. 13. 15:01
 5/9 anonim ***** válasza:

A barátnőm endokrinológusa szerint az ő pácienseinek sz.rt sem ért. Bár gondolom,ha már terhes lesz valaki nem sokat járkál vissza az endokrinológusához.

Én most két sikertelen hónap után kezdtem el inni ezt a Royal Jelly-s italt. 5+5 hetes terhes vagyok! :)

2015. febr. 13. 17:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Milyen ital ez? Hol kapható?
2015. febr. 13. 17:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Hú, én bio boltban vettem és mivel már elfogyott két hete, így kidobtam, de az volt ráírva,hogy Royal Jelly, azt tuti. 16 db kis tasak van egy dobozban, napi egy tasakkal kell inni.
2015. febr. 13. 17:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A mehpempö nagyon egeszseges, es akkor is erdemes fogyasztani, ha epp valaki nem szeretne babat. Szerintem sokkal jobb, mint egy csomo mesterseges szert magunkba tömködni. :) A mehkiralynö egesz eleteben ezt eszi, es akar 4-5 evig el töle, mig a dolgozo mehek csak asszem 1 evig elnek, es nem is ezt fogyasztjak. Szoval mar csak az egeszseg miatt is erdemes szerintem idönkent egy ilyen kurat csinalni.
2015. febr. 13. 18:40
 9/9 Delilah24 válasza:

Az én tapasztalatom pozitív a méhpempővel kapcsolatban. A méhpempőt két sikertelen hónap után kezdtem el, mely mellé még szedtem az inofolicot is.

Nem tudom, hogy melyiknek köszönhetem, de a következő tesztem pozitív lett. Mi a párommal együtt szedtük párhuzamosan. Remélem segítettem!

2017. jan. 5. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!