Valakinek segített a méhpempő a teherbeesésben? Akinek igen annak előtte mennyi ideig nem jött össze? És szedés után mennyi időre rá sikerült?
Szia!
Olyan nincs, hogy minden rendben, és mégsem jön...
Tovább kéne keresgélni az okát.
Milyen kivizsgálásaitok voltak? Milyen eredménnyel?
Hát úgy tűnik, tényleg minden alap vizsgálat megvolt...
Talán PCT még kimaradt. Genetikai vizsgálatok esetleg. Nekünk még ezeket kérték. Van egy barátnőm, aki azután esett teherbe azonnal, hogy kivették a manduláját. Olyan dolgok is befolyásolhatják a teherbe esést, ami alapon meg sem fordulna a fejünkben.
Nem tudom a méhpempő mit csinál. Vagy semmit, vagy valamilyen formában hat a hormonokra. Ha a hormonjaid rendben vannak, szerintem fölösleges szedned. :-(
Inszeminációra, lombikra nem gondoltatok?
Szia. Nekem volt egy vetélésem. Utána nem akart jönni a baba. Egy méhpempő kúrát akartam csinálni,a mensi utolsó napjától reggelente 1 grammot szopogattam el,evés ivás előtt. Mensi napjáig terveztem enni,de nem jött meg :-) én úgy gondolom a pempő segített. Drukkolok
9hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!