Valakinek segített a méhpempő a teherbeesésben? Akinek igen annak előtte mennyi ideig nem jött össze? És szedés után mennyi időre rá sikerült?
Figyelt kérdés
Lassan két éve nem jön a baba, most kezdtem el szedni a méhpempőt. Minden kivizsgáláson voltam már. Ti hogy szedtétek? ennyi időre rá jött a baba annak akinek ez segített?2015. jan. 29. 12:18
12/26 A kérdező kommentje:
görcsöl a hasam sajna, tuti hogy megfog jönni :(
2015. febr. 8. 10:13
14/26 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg. Szerdàn lenne aktuàlis de szombat óta görcsölök. Tegnap pedig délutàn barnàs folyàsom volt ami hirtelen kijött azóta viszont semmi. Szerintem megfog jönni. :(
2015. febr. 9. 23:53
15/26 anonim válasza:
Szokott ilyen barnázás előtte lenni?
16/26 A kérdező kommentje:
Nem szoktam barnàzni max ahogy megjön előtte egy óràval pici barna néha szokott lenni, de napokkal előtte nem. Iszonyatosan görcsöl a hasam mintha megakarna jönni. Szerda csütörtökre nem vàrom. De biztos megfog jönni azt érzem.
2015. febr. 10. 14:25
17/26 anonim válasza:
Remélem nem. :-) magnézium legyen kéznél.
18/26 A kérdező kommentje:
Én is remélem mert a remény hal meg utoljàra. :) Eddig még nem jött meg a hasam viszont görcsöl nagyon. Egy pötty barna is volt de nagyon halvànyka. Hàt nekem a barna utàn mindig megjött , tartok tőle hogy most is megfog.
2015. febr. 11. 12:57
19/26 anonim válasza:
Csak próbálj nem izgulni :-) tesztet terveztél,vagy majd ha késik?
20/26 A kérdező kommentje:
Tesztet csak akkor csinálok ha késik, mert párszor már pofára estem. A görcsök miatt azt érzem hogy meg fog jönni, de titkon mégis reménykedem, hogy a méhpempő segített. :)Bár igazából semmi tünetem nincs ami arra utalna ,hogy baba van a dologban, csak ez a napokkal előtti barnázás kicsit furcsa volt.
2015. febr. 11. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!