Szerintetek terhes vagyok, ha igen mit tennétek a helyemben?
Nagyon megvagyok ilyedve, tudom a saját hülyeségem... De a barátom vasárnap délután nem bírta ki, és elkezdtünk szeretkezni, én nem akartam ezért is, az aktus nem tartott tovább 5-10 percnél. Mikor kivette még úgymond "könnyített" magán ( az is néhány percbe bele tellet) , hogy megnyugtasson, hogy nem bennem ment el... De nem tudom biztosra, hog, az előváladéktól lehetek-e terhes.:( Nagyon félek... Ráadásul már 5 éve meg van és még mindig nem állt be ezért anyával, már régebben, kértünk időpontot a nőgyógyászhoz, de most ha kiderül, hogy terhes vagyok, anya előtt, hogy nézzek a szemébe?
Kérlek segítsetek, szerintetek terhes vagyok? Vagy ha igen akkor, mit tennétek ilyen helyzetben? Kérlek válaszoljatok. Tudom én is meg a barátom is, hülyék voltunk, de bánjuk is az egészet... Nagyon. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!