Honnan tudom megállapítani, hogy szellemcsíkos-e a tesztem?
Figyelt kérdés
Nagyon sok tesztet csináltam már életemben.1x volt eddig 2 csíkos akkor egyértelmű volt mert erős pozi lett egyből a többi mind hómező.Ma viszont csináltam egy tesztet amin időn belül megjelent a 2 csík de nagyon halvány,fényképezni sem tudom de látszik szabad szemmel.2015. febr. 11. 19:08
1/5 anonim válasza:
Akkor az nem szellemcsíkos, egyszerűen csak halvány pozitív.
Gratula!
De ha attól megnyugszol, csinálj 2 nap múlva is egyet, és az már erősebb lesz!
2/5 anonim válasza:
Utólag tudod eldönteni, mert ha holnap reggel is ott lesz valami, akkor az...
3/5 anonim válasza:
Ha rózsaszínű a 2. csík, akkor valószínű pozit jelez, csak még kevés a Hcg, azért halvány. 2 nap múlva ismételj és írd meg!
4/5 A kérdező kommentje:
Már kb. 9 órája ott van a teszten.Nem erősödött nem halványult azóta sem.Tök egyenes hajszálvékony lilás csík.Nem akarom nagyon beleélni magam,régóta várunk már Babára.Az előzőt sajnos elvesztettük :(.Talán pár nap múlva megismétlem.
2015. febr. 11. 19:19
5/5 anonim válasza:
Szia :) nagyon drukkolok neked :) Én is rengeteg tesztet csináltam már életembe köztük sok szellemcsíkosat és alig látható valamit amit szinte csak én láttam.. viszont tegnap halvány pozit teszteltem este, holnap reggel csinálok még :) Ha érdekel elküldöm privibe képen, viszonyításképpen :) Drukkoljunk egymásnak!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!