A SOTE 1 meddőségi klinikára jár Valaki, hogy működik az első konzultáció? Milyenek az orvosok? Még soha nem jártam ott!
Szia!Túl vagyok már a vérvételeken,a párom már volt az andrológián ahol szuperek lettek az eredményei.Most a SOTÉ-ra kell mennie anyagot leadni,de csak ápr.6-ra kapott időpontot.Addig várunk...Ha megvolt ez is,akkor időpontot kell kérni a prof-hoz,aki eldönti hogyan tovább.
Addig is próbálkozunk,hátha!
Ezt nem értem!Mire akar még várni?Ki ez a doki?Én anno felhívtam őket (meddőségi,reprodukciós osztály,sote I.).Senki nem kérdezett semmit,rögtön adták az időpontot,a többit már Te is tudod!Én a helyedben oda telefonálnék(ha gondolod megadom a számát),kérnék időpontot és hajrá!Mi Dr. Urbancsekhez kerültünk.
Írj!
És miért kellett ennyit várnotok egy sima nőgyógyászhoz???
Szia kedves kérdezőm!Na mesélj milyen volt az első nap?Hogy sikerültek a dolgok?Minden jól ment?
Írj majd!Puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!