Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A SOTE 1 meddőségi klinikára...

A SOTE 1 meddőségi klinikára jár Valaki, hogy működik az első konzultáció? Milyenek az orvosok? Még soha nem jártam ott!

Figyelt kérdés
Sziasztok. Már lassan két éve próbálkozunk a babával, a nőgyógyászom elment nyugdíjba, így a háziorvosommal konzultált Ő is és Én is és a Sote 1-re írt a háziorvosom beutalót a meddőségi központba. Márc. 31-re kaptam időpontot. Milyen az ottani orvosok? ott fognak Nekem orvost választani, vagy választhatok nőgyógyászt?
2010. febr. 11. 08:58
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

Szia!Mi a párommal pont tegnap voltunk ott először.Mi 3 éve hiába próbálkozunk.Nagyon aranyosak,kedvesek és segítőkészek a nővérek és az orvosok is.Orvost nem lehet választani,valakihez kerültök.

Ha odaértek a nővérnél kell jelentkezni.Kikell töltenetek egy öt oldalas kérdőívet,adatokat megadni stb.

Aztán majd kaptok egy kódot,ami valamelyik ajtó fölötti kijelzőn megjelenik.Oda bementek és az orvos mindent részletesen elfog mondani,hova,melyikőtöknek,mért kell mennie.Sok sikert!

2010. febr. 11. 09:56
 2/27 anonim ***** válasza:

Nemrég én is érdeklődtem.Keresd ki a következő kérdést:Mi a tapasztalatotok a SOTE I.Meddőségi klinikáról?

Itt elég sok jó válasz,segítség van!

2010. febr. 11. 10:00
 3/27 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Kicsit megnyugtattatok, mert fogalmam sem volt, hogyan fognak ott fogadni bennünket.

2010. febr. 11. 11:01
 4/27 A kérdező kommentje:
Ha lehetne még egy kérdésem az első válaszolónak, nektek kiírtak már valamilyen vizsgálatot?
2010. febr. 11. 11:13
 5/27 anonim ***** válasza:

Első vagyok.Amikor bekellett mennünk az orvoshoz,akkor ő ott megkérdezte tőlem hogy esetleg nem menstruálok e.Én pont a mensim 5.napján voltam.Mondta,hogyha nem akarok 1 hónapot várni a vizsgálatok megkezdéséig,akkor most gyorsan menjek el vérvételre.(a folyosó végén levő szobában veszik le a vért)Ez meg is történt.Egyébként az orvos rögtön oda adja az összes beutalót a kezetekbe és elmondja kinek hova és mikor kell mennie.

Minden odakerülő párt először kivizsgálnak.A férfinak(időpont egyeztetés után az andrológussal)spermavizsgálat és egyéb szervi vizsgálatok vannak az andrológián.

A nőknek hormon vizsgálat van először.A mensi 3-5 napja között vesznek először vért.

A második vérvétel (LH tesztet kell venned)ha a teszt pozitív,akkor az utána következő 5.napon kell vérvételre menned.(ha nem lenne pozitív a teszt,akkor a 19. napon)

A harmadik vérvétel a 21. a negyedik pedig a 23. napon van.Ha ezek a vizsgálatok megvannak neked és a párodnak is,akkor újra együtt kell visszamennetek az orvoshoz,ahol a párodnak friss sperma mintát kell "varázsolnia".

Utána elmondja hogy milyenek lettek az eredmények és hogyan tovább.

Egy jó tanács!Vigyél magaddal 1 évnél nem régebbi rákszűrés leletet.(baj ha nincs)

Ha nem vagytok házasok,csak együtt éltek,akkor a jegyzőtökhöz bekell menni és egy nyilatkozatot írni arról hogy együtt éltek.

Minden jót!Írj ha van még kérdésed!Puszi!

És majd írd meg hol tartotok!

2010. febr. 11. 12:12
 6/27 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ! Pont ezekre a részletekre lettem volna kíváncsi. Ígérem írok mihánt tudok valamit.
2010. febr. 11. 15:45
 7/27 A kérdező kommentje:
És köszönöm hogy külön kiemelted, ha nincs férjem akkor kell igazolás a jegyzőtől. Ugyanis 11 éve vagyunk együtt, de még ne volt lakodalom!! de mire időpontot kaptam pont a ciklusom végén lesz pár nappal mensi előtt.
2010. febr. 11. 15:56
 8/27 A kérdező kommentje:
És kérlek Te is írj, hogy hogyan haladtok, esetleg sikerült-e spontán a baba! Sok sikert!!
2010. febr. 11. 16:13
 9/27 A kérdező kommentje:
tudom most talán bután hangzik a kérdésem de az nem baj, hogy még soha nem vizsgáltak egyikünket se, és nem is szedtünk hormonos gyógyszereket? mert az az igazság, hogy most kellett volna visszamennem a nőgyógyászomhoz, mert novembertől meghatározott napokon kellett együtt lennünk, csak sajnos Ő időközben elment nyugdíjba, de konzultálva a háziorvosommal igy az megírta a betualót.
2010. febr. 11. 16:16
 10/27 anonim ***** válasza:

Újra én vagyok.

Minket sem vizsgáltak soha sehol,de ez nem is számít,mert a SOTÉN mindent ők fognak jó alaposan megnézni.Ne aggódj,minden rendben lesz!

Sok puszit küldök!Majd írok mi történt velünk!Jövőhéten megyek megint vérvételre.Sajnos még nem lett pozitív az LH-tesztem:-((((Remélem talán ma vagy holnap...

2010. febr. 17. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!