A SOTE 1 meddőségi klinikára jár Valaki, hogy működik az első konzultáció? Milyenek az orvosok? Még soha nem jártam ott!
Köszi a jókívánságokat,ránkfér!!!!:-)))Majd jelentkezek!
Puszi!
Gratulálok!!!!
Akkor gondolom már várod, hogy túllégy rajta! És ilyenkor be kell jelentkezned előre vérvételre, hogy mész, vagy csak egyszerűen odamész és beállsz a sorba?
Én is most használtam először lh-tesztet, ami kedden lett pozitív, szerdán és tegnap meg már teljesen negatív. De nem tudom hogy teljesen pozitív volt-e mert kicsit halványabb volt mint a controll vonal. szóval lehet egy leszálló ágát kaptam el. nagyon jó lenne ha segítene és nem is kellene már csak egy nőgyógyászhoz mennem egy pozitív teszttel.
Drukkolok hogy a teszt segítségével sikerüljön teherbe esned!!!!Hajrá!Én Gabriel tesztet vettem,azon egyértelműen látszódott minden.A teszt csík olyan erős lett 10mp után hogy csak na! :-))))
A vérvételhez nem kell sorban állni,csak az asztalkánál ülő nővérkéhez odamegyek,mondom neki hogy jöttem és már mehetek is be.
Kemény lesz ez a hét,3 vérvétel...
Majd írok!
Remélem túl vészeled ezt a 3 vérvételt. És reméljük utána hamar lesznek eredmények!
Nekem is Gabriel tesztem volt itthon azt csináltam.
Jövő hét végére, vagy utána pár nappal nem várom remélem nem is jön már!!
De nagyon aranyos vagy, hogy leírod részletesen, a dolgokat, hogy mire számíthatok majd a Sote-n!
Nagyon drukkolok!!!!
Tegnap voltam a 2. vérvételen.Rögtön meg is csinálták a terheléses vizsgálatot.(pedig az a 3. vv lett volna)=Vettek vért,behelyeztek egy kanült,amin keresztül stressz hormont inyekcióztak belém.Fél órát várnom kellett,és újra vettek vért.(jó álmos lettem attól a hormontól,majd lefordultam a székről)Ennyi.Csüt,pénteken megint sima vérvétel.
Közben az uram is volt kivizsgáláson,minden eredménye 100%-os lett!!! :-)))))
Hát nagyon kíváncsi vagyok mi lehet a baj(ezek szerint lehet hogy velem...)
Majd írj mi lett a terhességi teszt erdeménye!!!Nagyon szorítok Nektek!!!!Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!